Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, Merkez İlçe Başkanı Ali Aygören ve İl Yönetimi medya gurubumuzu ziyaret etti.

KANGAL: HER ZAMAN BİZ BASININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ GÜÇLÜ OLMASINDAN YANAYIZ

Medya grubumuzdan övgü ile bahseden İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “Özellikle Elazığ’ın bağımsız, özgür ve halkımızın sesini duyurabilecek önemli Medya Gruplarımızdan Kanal Fırat’ı ziyaret ettik. Sizlere, Zeki Akbıyık Bey’e teşekkür ediyoruz misafirperverliğiniz için. Her zaman biz basının özgürlüğünü, insanlara haber verme noktasında her zaman güçlü olmasından yanayız. Bu yönüyle de sizlerin çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

KANGAL: İNSANLARIMIZ GERÇEKTEN KENDİLERİNE SAHİP ÇIKABİLECEK, ÇÖZÜM ÜRETEBİLECEK SİYASİLERE İHTİYACI VAR

Başkan Kangal, “Biz görevi devraldıktan sonra Elazığ’daki bir siyasi boşluk mu diyelim? İnsanların beklentisi mi diyelim bir ihtiyacı gördük. Onun doğrultusunda da durmadan ekibimizle beraber çalışmaya başladık. Gördük ki insanlarımız gerçekten kendilerine sahip çıkabilecek, çözüm üretebilecek siyasilere ihtiyacı var. Bizde bu boşluğu doldurmak adına herhangi bir yerde hangi sorunu gördüysek her platformda haykırmaya özen gösterdik. İnsanlarımızın dertlerine derman bulunması için yetkililere seslenmeye gayret ve çaba sarf ettik. Bu noktada da milletimizin, Elazığlı hemşehrilerimizin teveccühünü aldığımızı görüyoruz. O yönüyle de halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.