Siyah Pantolon hikayesiyle Türkiye’yi ağlatan Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya Elazığ’daydı.

Düzenlenen programda ilk olarak Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Nuri Güler konuştu.

Güler, kimi öğrencilerde umutsuzluk gördüklerini belirterek, bu umutsuzluğu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Geleceğimizin teminatı olan sizlerin mutlaka hedefleri vardır. Bazı arkadaşlarımızda ümitsizlik gibi duygular beliriyor. Alişan Bey bu konuda size moral ve motivasyon verecektir. Dikkatle dinlemenizi rica ediyorum” dedi.

Ardından Eğitimci Yazar Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya sahneye çıktı.

Hayatıyla ilgili anlattıklarıyla hem güldüren hem de düşündüren Kapaklıkaya’yı öğrenciler pür dikkat dinledi. 

Kapaklıkaya, “Benim kızım kanser. Sizden dua istiyorum. Doktorların kimisi ölümü yakın diyor. O pırıl pırıl yüreklerinizle dua ederseniz çok teşekkür ederim size. Buraya gelirken kızıma şaka yaptım hatta. Ankara’da yaşıyorum ben dedim ki bak ben gelene kadar ölme. Bana diyorlar nasıl bu kadar rahatsınız. Çocuğum hastalıkla mücadele ediyor. Ben Allah’a tevekkül etmişim. Allah bana 3 tane pırıl pırıl evlat verdi. Oğlum da makine mühendisi. Küçük kızım da lise 3’te. 3 tane pırıl pırıl evlat veren Allah iyi Allah oluyor da biri ile imtihan ederken kötü mü oluyor. Bu yüzden Allah her şeyin hayırlısını versin” ifadelerini kullandı.

“Ben buraya gelirken size bir şey öğretmeye gelmedim” diyen Kapaklıkaya sözlerine şöyle devam etti: “Siz zaten müdürünüzden, öğretmenlerinizden, anne, babanızdan çalış çalış dediklerine alışmışsınızdır. Hayatta en çok duyduğunuz laf çalıştır. Kolaysa sen gel çalış.”