Elazığ Karakoçan Belediye Başkanlığı, taşınmaz arsa satışı ihalesine çıktı.

Karakoçan İlçesi’nde bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 62 adet taşınmaz arsanın ihalesi 25-26 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İHALE ŞARTLARI

1- Belediyemiz hükmü şahsiyetine ait İlçemiz Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve aşağıda tabloda özellikleri belirtilen arsalar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre açık teklif usulü ile sırasıyla tek tek satılacaktır.

2- İhale ile ilgili şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemizde Yazı İşleri Müdürlüğünden ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılmak için Şartname alınması zorunludur, Şartname Bedeli 500,00 TL dir

3- İhale 25.08.2021 Çarşamba Günü saat 10.00’da başlayacak olup 26.08.2021 Perşembe günü devam edecektir. Her parsel için ayrı ihale gerçekleştirilecektir. İhale tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Belediye Kültür Merkezi Konferans Toplantı Salonunda açık teklif usulü ile Belediyemiz encümeni tarafından yapılacaktır.

4- Muhammen bedel ve Geçici Teminatlar aşağıda belirtilen Tabloda yazıldığı gibidir İhaleye katılmak isteyenler Geçici Teminatları İhale günü saat 09:30’ e kadar Belediyemiz hesaplarına yatırılacaktır.

5- Birden fazla arsa ihalesine girmek isteyen istekliler her arsa için ayrı, ayrı geçici teminat yatıracaklardır.

6- İstekliler Doküman Satış belgesi, geçici teminat belgesi ve ihaleye katılmak için gerekli evraklar ile birlikte en geç ihalenin yapılacağı günün saat: 09:30’a kadar Belediyemize müracaat edeceklerdir.

7- İhaleyi kazanan istekliler ihale bedelini şartnamenin 13. ve 14. maddelerinde yazılı süreler esas alınarak Belediyemiz veznesine yatırıp tapu işlemlerini yapacaklardır. Her Türlü Tapu masrafı, vergiler, harçlar vb. giderler alıcıya aittir.

8- Belediyemizde Borcu olan şahıslar, borcu olmadığına dair onayı alındıktan sonra ihaleye katılabilir.

9- ihale ile ilgili ilanda yer almayan hususlar için şartnamemiz hükümleri ve 2886 Sayılı yasanın hükümleri uygulanır.