Karakoçan’da “Üreten Kadınlar Toplantısı”

Kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Halkbank “Üreten Kadınlar Toplantısı”  Karakoçan ilçesinde gerçekleştirildi.

Karakoçan’da “Üreten Kadınlar Toplantısı”

Kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Halkbank “Üreten Kadınlar Toplantısı”  Bursa, Gaziantep, Antalya, Trabzon, Samsun ve Konya ve Malatya'dan sonra Karakoçan ilçesinde gerçekleştirildi.

Karakoçan Halkbank Şube Müdürü Selda Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan kadınlarımız ev ekonomisinden sonra artık iş dünyasında da yerini alan başarılı kadınlarımız bulunmakta. Karakoçan’da Esnaf sanatkârlar odasına kayıtlı 55 kadın esnafımız bulunmakta. Hayatımızın her alanında fedakârca çalışan üreten kadınlarımız iş dünyasında da büyük başarılar kazanmakta ve her geçen gün ivmeyi daha da yukarı taşımaktadırlar” dedi.

Doğan;  Halkbank bu konuda iş kuran çalışan kadınlara“ Girişimci Kadın Kredisi” imkanı sunduğunu ifade ederek, “Halkbank Genel Müdürlüğümüzün 2021 Mart ayında devreye aldıkları Kadın Girişimci Destek Paketi'nden bugüne kadar yaklaşık 44 bin girişimci kadın faydalandı. Karakoçan İlçesinde Kadınlarımız girişimci olarak büyük bir cesaretle kendi işlerini kurarken Halkbank her zaman kredi desteği ile üreten kadınlarımızın hep yanında olmuştur.  Bu tür toplantılarımız fikir alış verişlerimiz her ay devam edecektir toplantıya katılan tüm kadın girişimcilere teşekkür ederiz “ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Saadet Özdoğan
Saadet Özdoğan - 2 yıl Önce

Seninle gurur duyuyorum başarılarınız daim olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137