Karakoçanlı İş İnsanları Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Karakoçanlı iş insanları düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Toplantıda ilçenin sorun beklentileri masaya yatırıldı.

Karakoçanlı İş İnsanları Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Karakoçanlı iş insanları Eğitimci – Yazar Sabri Ağaoğlu’nun düzenlendiği kahvaltı programında bir araya geldi.

5. buluşma toplantısına çok sayıda iş İnsanı katıldı.

AĞAOĞLU: BÜYÜK BİR TOPLANTI DÜŞÜNÜYORUZ

Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu, “Bu organizasyonu yapmaktan çok mutluyum. Organizasyonu yapmaya da devam edeceğim. İleride Karakoçan’da bulunan; Kovancılar’da ve Elazığ’da bulunan Karakoçanlı iş adamlarını Kovancılar’da bir otelde büyük bir katılımla toplamayı düşünüyoruz. İnşallah yakın zamanda onu gerçekleştireceğiz ve çok da büyük bir ilgi göreceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNAL: BAKIYORUM GELENLERİN HEPSİ YETKİLİ, ETKİLİ VE BÜYÜK İŞ ADAMLARI

İş İnsanı Nuri Önal, “Bunlar birleştirici, tamamlayıcı, bir araya gelme ve ileride büyük yatırımların meydana geleceği bir iştir. Bakıyorum gelenlerin hepsi yetkili, etkili ve büyük iş adamları” şeklinde konuştu.

GEZİCİ: BURADA TANIŞMALAR, KAYNAŞMALAR OLUYOR

Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları program yapımcısı Şah İsmail Gezici, “Köy programları vesilesiyle özellikle de Karakoçan’a çokça gittiğimiz halde Sabri Ağaoğlu bize bu konuda yardımcı oluyor. Geleneksel hale getirdiği Karakoçanlı iş adamlarıyla sabah kahvaltılarının bir yenisi yapıldı bugün. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Burada tanışmalar, kaynaşmalar oluyor” dedi.

ÖZ: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

İş İnsanı Nuri Öz, “Bu sabah kahvaltısını hazırlayan, emeği geçen başta hocam olmak üzere Mehmet Beh ve Hanifi Bey’e özellikle teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerde çok büyük emek sarf eden Kanal Fırat ve Kanal 23 Televizyonlarına buradan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YILDIZ: BU TÜR ETKİNLİKLERİ ZAMAN ZAMAN YAPIYOR

Eczacı Ahmet Yıldız, “Bu Pazar sabahında bir kahvaltıda bir araya geldik. Tekrar Karakoçanlı iş adamlarımızla. Sabri Ağaoğlu hocaız toplum yararına faydalı olan bu tür etkinlikleri zaman zaman yapıyor. Bugün yine bizleri davet etti. Biz Karakoçanlı iş adamları olarak. Dışarıdan misafirlerimiz de vardı sağ olsunlar aramıza katıldılar” diye ifade etti.

DUMANDAĞ: BÖYLE TOPLANTILAR OLMASINI BEN ÇOK FAYDALI GÖRÜYORUM

İş İnsanı Nusret Dumandağ, “Sabri hocamın teklifi üzerine bu sabah kahvaltıya katıldık. Çok memnun olduk. Bundan sonrasında böyle toplantılar olmasını ben çok faydalı görüyorum” şeklinde ifade etti.

KAYA: KENDİLERİNE HUZURLARINIZDA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İş İnsanı Rıfat Kaya, “Bu kahvaltı tertibini düzenleyen Sabri Ağaoğlu’na teşekkür ediyorum. Burada Karakoçanlı olarak iş adamlarına bir kahvaltı düzenlemiştir. Buraya katılan arkadaşlarımıza yemek ikramını Karakoçanlı Mehmet Ulutaş’la Hanifi Bey Bey ikram etmiştir. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

AYTEMUR: HOCAMIZ BİZİ KARAKOÇANLILARLA BİR ARADA BULUNDURDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

İş İnsanı Osman Aytemur, “Allah razı olsun. Bugün Yazar Sabri Ağaoğlu hocamız bizi Karakoçanlılarla bir arada bulundurduğu için çok teşekkür ederim. Ayriyeten Hanifi Bey ve Mehmet Bey’in daveti üzerine buradayız. Onlara da ayrıyeten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AKGÜL: İSTİŞARE ÖNEMLİ

Emekli İmam Ali Rıza Akgül, “Sabri Hocam bizleri bu toplantıya davet etti. İslam dininde birlik, beraberlik en ön saftadır. 5 vakit namaz kılmamızda Cenap-ı Allah bizim toplanmamızı, bir araya gelmemizi emrediyor. Ayriyeten istişarede Cenap-ı Allah buyuruyor; ‘Ey Resulüm onlarla istişarede bulun’ ondan dolayı Sabri Ağaoğlu buna vesile olduğundan dolayı kendisine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

ULUTAŞ: RABBİM BİR DAHA Kİ SEFERE HEPİMİZİ BİR ARAYA GETİRMEYİ NASİP EYLESİN

İş İnsanı Mehmet Ulutaş, “Özellikle Sabri Hocamın yıllardan beri hiç karşılıksız menfaat gözetmeksizin bizi bir araya getirmesine gerçekten müteşekkirim. Bu toplantılarımızın içerisinde devamlı yanımızda olan Şah İsmail Gezici ve ekibine de çok teşekkür ederim. Rabbim bir daha ki sefere hepimizi bir araya getirmeyi nasip eylesin” diye ifade etti.

MUTLU: BİR DAHAKİ TOPLANTILARA DEVAMLI HERKESİ BEKLİYORUZ

İş İnsanı Hanifi Mutlu, “Sayın Sabri hocama şahsım ve bütün komşularım adına teşekkür ediyorum, saygılarımı sunarım. Kanal Fırat ve Kanal 23’e şahsım adına sizlere de teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. Bir dahaki toplantılara devamlı herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137