Karamazı'nın Çağrısına Öztürk’ten “Olumlu” Cevap…

Geçtiğimiz gün Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu programa telefonla katılarak Elazığspor için yeni ve güvenilir bir oluşum gerekli diyen Hayrettin Karamazı'nın çağrısına Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ten olumlu cevap geldi.

Karamazı'nın Çağrısına Öztürk’ten “Olumlu” Cevap…

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada başkanlık gibi bir hevesinin olamadığı belirterek, yeni oluşum içerisinde yer alacağını ve 1 milyon lira katkı sunacağını beyan etti.

ÖZTÜRK: MASAYA 1 MİLYON KOYACAĞIMI BEYAN EDİYORUM

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Geçtiğimiz günlerde Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan Zeki Akbıyık ile Gündem programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunan Kulübümüz eski başkanlarından Hayrettin Karamazı'nın "Yeni bir oluşum olmalı, oluşumun içinde güvenli insanlar olsun" ifadesini Elazığspor'un geleceğini kurtarma adına destekliyorum. Şahsım olarak desteklenecek bir oluşumda masaya 1 milyon koyacağımı beyan ediyor, kulübümüz eski başkanlarını ve şehrimizin değerli işadamlarını da bu oluşumun içerisine davet ediyorum” dedi.

ÖZTÜRK: ELAZIĞSPOR'UN BORCU SIFIRLANMIŞ OLACAK

Başkan Öztürk, “Eski başkanlar ve şehrimizin kıymetli işadamlarından oluşacak 25 kişilik bir yönetim kurulunun masaya 1 milyon TL koyması halinde totalde 25 Milyon'luk bir rakam ortaya çıkacak ve Elazığspor'un borcu sıfırlanmış olacak. Oluşturulacak 25 kişilik yönetim kurulunun kendi arasında bir başkan belirlemesiyle güçlü bir yönetim kurulacak ve şehirde yeniden bir heyecan olacaktır. Selçuk Öztürk olarak bu oluşumda başkan olma gibi bir egomun olmadığını ve yönetim kurulu üyesi olarak görev almaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Birlik beraberlik içerisinde el birliğiyle 54 yıllık koca çınarımız Elazığspor'u hakettiği yerlere taşımak için maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağımı, çayda çıra armaya gönül veren herkesi bu oluşuma davet ediyorum” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakko
Gakko - 3 yıl Önce

Selçuk efendi Dikkat edersen Güvenli insanlar demişler. Kimse sana güvenmiyorki kendi kendini yönetimde gösteriyorsun

Abc
Abc - 3 yıl Önce

El kol kafa sallayan ozturku istemiyoruz guvenilir degil bence onun bi derdide yapilan yeni stadyumdan nemalanmak loca dukkan kapatmak. Hem borcu sifirla 60 trilyon para say eline 1 yil sonra yine para yok diyecek yine ona buna saldiracak para verin diye. Bu benim sezgilerim

Temlik Alacak Güven Kısırdöngüsü
Temlik Alacak Güven Kısırdöngüsü - 3 yıl Önce

Sen temliklerini kaldırsan yeter, kaç senedir kulüp üzerinde temliklerin var. Yetmedi mi?

Cemil
Cemil - 3 yıl Önce

Herkes 1 milyon koyacak ve sen kalkıp diyeceksin Elazigspor un bana 10 milyon borcu var senin amacın Elazigspor mu yoksa para mi

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

En güzel çözüm adını değiştirip öz Elazığspor yapıp karamazıya sıfır borçla teslim etmektir. Sorun parA değil şefAf yönetim. Yönetimide karamazı belirlesin

Mehmet Veli
Mehmet Veli @Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Ethem bey ELAZIĞSPOR bu şehrin ANASIDIR -BABASIDIR -kimse aklının ucundan geçirmesin YENİ takım olmayacak

Bumin
Bumin @Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Ethem Bey, sizin gibi birinin de "adını değiştirelim, yeni takım kuralım" şeklinde öneri veriyor olması çok ilginç. Marka değerini ne yapacağız? Adı değiştirip, yeni takım kurunca düzeliyor mu yani her şey? Önemli olan liglerde bir takımın olması mı, yoksa tarihi ve marka değeriyle bir takımın yaşatılması mı? Önemli olan liglerde bir takımın mücadele etmesi değil. 1967'den beri o formayı terleten kişilerin hakkını ve emeğini, kuruluşunda emeği geçenleri, toprak sahalarda, tozda, çamurda top koşturan, zaman harcayan kişilerin hakkını ne yapacağız? Ülkenin de borcu var, adı değiştirip yeni ülke mi kuralım? Yeni takıma para gerekmeyecek mi? Yeni takıma verilecek parayla zaten mevcut takımın borçları silinir. "Adını değiştirelim, yeni takım kuralım" şeklindeki öneriler Elazığspor taraftarlarını çileden çıkartıyor. Böyle önerileri lütfen kendinize saklayın. Yukarıda bahsettiğim emeği ve tarihi böylesi önerilerle heba etmeyin, yok saymayın.

Öretmen
Öretmen - 3 yıl Önce

Elazığsporu bence çok iyi

SIRADAKİ HABER

banner137