Karın Gizli Kahramanları, Kapalı Köy Yolları İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Karın gizli kahramanları kapalı köy yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Madene bağlı Yenibahçe köy yolundaki çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay canla başla çalışan ekipler başta olmak üzere il ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Karın Gizli Kahramanları, Kapalı Köy Yolları İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Karın gizli kahramanları kapalı köy yollarında çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay’da yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek,  ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özay, ilçede 32 köy yolunun ulaşıma açıldığını 6 köy yolunda ise çalışmaların devam ettiğini belirterek, canla başla çalışan ekipler başta olmak üzere il ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

ÖZAY: VATANDAŞLAR BİRAZ SABIRLI OLSUN

Ak Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, “ kış şartları tabiide olacak bu kadar vatandaşlar biraz sabırlı olsun her şey Allah’tandır yapılacak bir şey yok yapılan yapılıyor. Bu aşamadan sonra ben tüm sayın valimize, sayın genel sekreterimize, sayın ilçe kaymakamımıza, yol şube müdürlerimize sahada çalışan mühendislerimize, iş makinesi operatörlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yenibahçe köy muhtarı Zeki Kaplan ise ekiplere ve erzak sıkıntısı yaşayan köy halkının ihtiyaçlarını gideren il özel idaresine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bir de bunlar cikti..
Bir de bunlar cikti.. - 2 yıl Önce

Adamlar kardan kara isini yapiyorlar.Garip olan ne asil garabet sizin bu davranislariniz,,isiniz bos bos gezmek herkezi de gendiniz gibi sanisiz.

Kk
Kk @Bir de bunlar cikti.. - 2 yıl Önce

Sadece bu muhteremlere gülünür kahraman ne kahramanı bunlarin işi ne neden aylık alıyorlar kahramanmiş

SIRADAKİ HABER

banner137