Kavaklı: Zalimlere Karşı Dik Duruşunuz Elbette Zaferi Getirecektir

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı terör şebekesi siyonist çetenin, nihai emeli olan Mescid-i Aksa’yı tamamen işgal etmek için fırsat kolladığını ve bu yüzden saldırılarını arttırdığını belirterek kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Kavaklı: Zalimlere Karşı Dik Duruşunuz Elbette Zaferi Getirecektir

İsrail tarafından yapılan hain saldırıyla ilgili HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı yazılı bir açıklama yaptı.

KAVAKLI: AKSA’MIZA YAPILAN BU ALÇAKÇA SALDIRILARI KABUL ETMEDİĞİMİZİ EN GÜR SESLE DİLE GETİRMELİYİZ

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, “Terör saldırısında ağır yaralıların da olduğu yüzlerce Müslüman yaralandı, onlarcası gözaltına alındı. Elhamdülillah, Müslümanlar bedenlerini Aksa’ya siper ederek işgale izin vermediler. Büyük bir kibir ve gururla gelen Siyonistler, bu izzetli direniş karşısında gerisin geri kaçmak zorunda kaldılar. Daha önce de dile getirdikleri  gibi, siyonist işgalcilerin pervasızlığı onların gücünden veya cesaretinden kaynaklanmadığını, onların, saldırılarını her gün biraz daha genişletmelerinin en büyük nedeni, İslam dünyasının dağınıklığı, duyarsızlığı ve kutsallara yaptıkları saldırıları sözlü olarak kınamakla yetinmeleri ve İslam ülkeleri yöneticilerinin samimiyetsizliği olduğunu söylemek istiyorum. Aksa’mıza yapılan bu alçakça saldırıları kabul etmediğimizi en gür sesle dile getirmeliyiz. Müslümanlar her nerede olurlarsa olsunlar bu saldırıları tel’in etmek ve kendi ülkelerinin yöneticilerini harekete geçmeye zorlamak için seslerini yükseltmelidirler. Siyonist saldırılar devam ettiği müddetçe tepkiler de artarak devam etmelidir" ifadelerini kullandı.

KAVAKLI: ZALİMLERE KARŞI DİK DURUŞUNUZ ELBETTE ZAFERİ GETİRECEKTİR

İl Başkanı Kavaklı, “Mescid-i Aksa ve Kudüs Davası sadece Filistinlilerin veya sadece Arapların davası değil, bütün Müslümanların davasıdır. Mescid-i Aksa’yı savunmak sadece Filistinlilerin değil, bütün Ümmetin görevidir. Bu nedenle Aksa’yı en ön cephede savunan Müminler asla yalnız ve yardımsız bırakılmamalıdır. “Ey İslam ülkelerinin yöneticileri! Sizler yeri geldiğinde, ‘İsrail bir terör devletidir’ diyorsunuz! Ki doğru söylüyorsunuz!  İsrail bir terör şebekesi ise o zaman teröre ve teröriste her türlü yardım suçtur! Siyonist vahşeti sadece kınamakla yetinmeyin; siyasi, ekonomik, askeri, diplomatik alanlarda somut yaptırımlar için ivedilikle adım atın! Son olarak şunu da ifade etmek isteriz ki; siyonistlerle normalleşme adımlarını hızlandıranlar, bugün olmasa da tarih önünde yargılanacak ve mutlaka mahkûm olacaklardır! Temennimiz yaptıkları bu cürümden bir an önce dönmeleri ve tövbe etmeleridir. Günlerdir Mescid-i Aksa’ya -gecesini gündüzüne katarak- bedenlerini siper eden tüm Filistinli kardeşlerimize selam olsun! Sizler Ümmetin onurunu koruyorsunuz! Zalimlere karşı dik duruşunuz elbette zaferi getirecektir!  Zulmetmekte olanlar ise yakında nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini göreceklerdir” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
74 sene
74 sene - 3 yıl Önce

1947 den beri zalim zalimliğin yapıyor, dik duruş göremedik başta Araplardan. Hepsi satılmış münafık.

SIRADAKİ HABER

banner137