Temsilcimiz Kaya karakaya Spor Lisesi Kuşadası’nda devam etmekte olan dokuz sporları futbol Türkiye Şampiyonası finallerinde yarı finalde karşılaştığı Özel Açı Koleji’ni 3-2 mağlup ederek Adını finale yazdırdı

Temsilcimiz Kaya Karakaya Spor Lisesi ilk yarıda 3 tane net gol pozisyonuna girdi ancak gole çeviremedi.

Karşılaşmada ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Kaya Karakaya Spor Lisesi 40. Dakikada 1-0 mağlup duruma düştü. Daha sonra 47. Dakikada Yusuf’un golü ile eşitlik sağlanarak skor 1-1 oldu.

Temsilcimiz karşılaşmanın 53. Dakikasında Cihan’ıin golüyle 2 - 1 öne geçti. 60. Dakikada ise rakip takım Temsilcimiz Kaya Karakaya Spor Lisesi’nin ağlarını ikinci kez havalandırdı ve skor 2-2 oldu.

Maçın 66. Dakikasında ise Eray’ın golüyle Kaya Karakaya Spor Lisesi, rakip takım Özel Açı Koleji’ni 3-2 mağlup etti.

Maç sonunda açıklamada bulunan Ümit Tekoğlu ise, “çocuklarımızı verdikleri özveriden dolay kutluyorum. Tüm zorlamalara ve lobilere karşı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir sevindirici tarafı 2 Anadolu takımından birinin Dünya şampiyonasına gitmesi bizim için büyük onurdur” dedi.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Kaya Karakaya spor lisesi müdürü Levent Sancar da Çok mutlu olduklarını bu anlamda Başta Hocamız Ümit Tekoğlu ve Çok zorlu mücadele veren çocuklarımızı kutluyorum” diye konuştu.