Kaymakam Yılmaz, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, hafta sonunda ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Karakaş köy yolunda yürütülen çalışmaları inceleyen Kaymakam Yılmaz, vatandaşlarla da bir araya geldi

Kaymakam Yılmaz, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

İl Özel İdaresi Ekipleri, Baskil Karakaş ve Akdemir Köylerindeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da, zorlu arazi şartlarında çalışan ekipleri ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Yılmaz, İl Özel İdaresi’nin Baskil köylerinde devam eden stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledikten sonra köy sakinleri ile buluştu.

Bin 600 rakımlı Karakaş Köy yolunda özel idare ekiplerinin yoğun bir mesai içerisinde olduğunu belirten Kaymakam Yılmaz, devletin milletinin yanında olduğunu söyledi.

YILMAZ: BU YÜKSEK YERDE YOL ÇALIŞMASI YAPIYORLAR

Kaymakam Yılmaz, “Bulunduğumuz yer 1600 rakımlı bir yer. Baskil’in Karakaş köyündeyiz.  Bugün burada Elazığ İl Özel İdare ekiplerimiz kumlama çalışması yapıyor. Muhtarımızdan aldığımız bilgiye göre bu bölge uzun süredir hizmet görmeyen bir bölge. Kumlama çalışmasının yapılmadığı bir yer hatta kışın araçların çıkamadığı bir yer. Ama bugün özel idare ekiplerimiz burada yoğun bir gayretle büyük bir emek harcayarak bu yüksek yerde yol çalışması yapıyorlar” dedi.

Akdemir köyü ile Karakaş Köyü’nde çalışan ekipleri tebrik eden Kaymakam Yılmaz, vatandaşla ve muhtarlarla da bir araya gelerek, talepleri yerinde dinledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137