Keban Belediyesi öncülüğünde Harput Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Keban'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa sunduğu hazine destekli kredi konusunda bilgilendirdi.

Keban'da bir Alabalık Tesislerinde düzenlen bilgilendirme toplantısına Harput Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz ve yönetimi, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve ilçe esnafı katıldı.

KURNAZ: ARTIK HAZİNE KAYNAKLI KEDİLERİNDEN FAYDALANACAK

Harput Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Esnaf Odaları birliği Başkanı Turan Kurnaz, “Daha önce Esnaf Kredilerinden faydalanamayan Elazığ'ın tüm ilçe esnaflarının da artık hazine kaynaklı kedilerinden faydalanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa sunduğu hazine destekli kredilerini talep eden tüm esnafımıza destek amaçlı verilecek” dedi.

Keban Belediye Başkanı Sayın Fethiye Atlı düzenlediği toplantıda esnaflar ile kooperatif yetkililerini buluşturdu.

ATLI: KEBAN ESNAFI ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı "Esnafın daima arkasında bulunan esnafa destekleriyle ilimizin ve ilçelerimizin ekonomisine destek veren Esnaf odaları birliği ve aynı zamanda Harput Esnaf kefalet kredi kooperatifi Başkanı sayın Turan Kurnaz a teşekkür ederiz" diye konuştu.