Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı kura çekimi İŞKUR ve noter aracılığıyla tamamlandı.

81 il için gerçekleştirilen kura çekilişi canlı yayınla gerçekleşti. KGM illere göre kura sonucu kazanan asil ve yeden isim lisesi noter tasdik işlemlerinin tamamlanmasının ardından İŞKUR aracılığıyla Karayolları Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

KGM tarafından sonuçların açıklandığına dair bir duyuru yayımlandı. Yapılan açıklamada: "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatımıza bağlı işyerlerimiz daimi işçi kadrolarında istihdam edilecek işçiler için Genel Müdürlüğümüzde 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan noter kura çekilişi sonucu asıl ve yedek aday listeleri il esaslı olarak aşağıda ilan edilmiştir. Atanmaya hak kazanan asıl adayların başvuru süreci ile ilgili duyuru 5 Haziran 2023 tarihinde Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde ayrıca yapılacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır." ifadelerine yer veridli.

Muhtar Ayaz: Desteklerinden Dolayı Milletvekili Keleş’e Teşekkür Ederiz Muhtar Ayaz: Desteklerinden Dolayı Milletvekili Keleş’e Teşekkür Ederiz

ELAZIĞ İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Kura sonucunda Elazığ'da oluşan asıl ve yedek liste ise şu şekilde: