Kızılay Elazığ Şubesi LGS Hazırlık Kursu Başladı

Kızılay Elazığ Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 8.sınıf öğrencilerine verilecek ücretsiz LGS hazırlık kursu başladı.

Kızılay Elazığ Şubesi LGS Hazırlık Kursu Başladı

Kızılay Elazığ Şubesi tarafından İhtiyaç Sahibi 8.Sınıf Öğrencilerine verilecek Ücretsiz LGS Hazırlık Kursu başladı.

Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, hazırlık kursunda öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimiz tarafından eğitim verileceğini söyledi.

KIZILKAYA: İDEALLERİ OLAN OKULLARI KAZANMALARINI SAĞLAMAK ADINA BU ÇALIŞMAMAMIZI BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ

Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, “ 8. Sınıf öğrencilerin LGS sınavına hazırlık kursunu bugün itibari ile açmış bulunuyoruz. Hazırlık kursumuz da bizlere başvuru yapan ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz bir ön eleme sınavından geçtikten sonra ilk kırka kalan çocuklarımızı burada yine tamamı gönüllü öğretmenlerimiz tarafından LGS sınavının son haftasına kadar Türk Kızılay’ımızın gönüllüleri ve gönüllü öğretmenleri tarafından LGS sınavına en iyi şekilde hazırlanarak İnşallah idealleri olan okulları kazanmalarını sağlamak adına bu çalışmamamızı başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Kursa katılan öğrencilerde emeği geçenlere teşekkür etti.

“BAŞARI İLE GEÇECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”

Kursa katılan öğrenciler, “Buraya deneme sınavıyla geldik. Sınavda belirli bir aşamadan geçtik ve seçilmiş kişiler olarak ilk elliye girdik. Bugün ilk günümüz başarı ile geçeceğimi düşünüyorum. 8. Sınıfa mutlu bir şekilde girdim yardıma muhtaç çocuklar için güzel bir şey oldu” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137