Kızılay Fırat Üniversitesi öğrencileri için iftar yemeği düzenledi.

Çok sayıda öğrencinin bir araya geldiği iftar programına; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da katılım sağladı.

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, iftar programlarına devam edeceklerini söyledi.

Kızılkaya, “Biz Türk Kızılay Elazığ Şubesi olarak ramazan ayı içerisinde ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Bugünde Fırat Üniversitesinde öğrencilerimiz ile beraber iftar programı düzenledik. Öğrencilerimiz ile beraber çok güzel bir şekilde iftar yapacağız” dedi.

Türkiye’de eşi benzeri görülmeyen bir yardımlaşma duygusunun Elazığ’da yaşandığını ifade eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da, Kızılay Elazığ şubesine teşekkür etti.

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Ramazan başladığı günden beri iki günde bir muhakkak bir hayırsever tarafından üniversitemiz öğrencilerimizin iftar yemekleri karşılanıyor. Çoğu zamanda hocalarımız kendi aralarında topladıkları ile karşılıyorlar. Bazen de kadın kollarımız organize ediyor. İmkan olsa bizlerde ramazan ayında her gün öğrencilerimize ücretsiz yemek vermek istiyoruz” dedi.