Kodat: Amacımız, hemşerilerimizi Teşkilatımıza Davet Etmek

Saadet Partisi “Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım” programı gerçekleştirdi. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kodat, erken seçim kararını değerlendirerek “Saadet Partisi olarak her zaman seçimlere hazırız” dedi.

Kodat: Amacımız, hemşerilerimizi Teşkilatımıza Davet Etmek

Saadet Partisi Elazığ Teşkilatı tarafından “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” programı gerçekleştirildi.

“İLİMİZİN, ÜLKEMİZİN, İSLAM ÂLEMİNİN İÇİN DE BULUNDUĞU SIKINTILARI SORUNLARI BİRLİKTE GÖRÜŞMELİYİZ”

Programda konuşan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kodat, programın amacını anlatarak “ Teşkilat mensuplarımızın Elazığlı kardeşlerimizin teşkilatımıza davet etmek burada kendilerine ikram da bulunmak hem de kendilerine hasbihâlde bulunmak. İlimizin, Ülkemizin, İslam âleminin için de bulunduğu sıkıntıları sorunları birlikte görüşmek değerlendirmek. Varsa kendilerinin sorunları sıkıntıları varsa yine bunları karşılıklı olarak görüşmek değerlendirmek. Yapabilecek sorunları çözüme kavuşturmak için bir çaba içeresinde olmaktır. Tabi en önemlisi seçime giderken veya seçimden sonra olsun bu kardeşlerimizin bu misafirlerimiz bize yön verecek şekilde tavsiyeleri ve temennileri olacak. Biz bunları gerçekten çok olumlu ve kıymetli buluyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“SEÇİMLER ERKEN SEÇİMDEN ZİYADE BİR BASKIN KARAR İLE BELİRTİLDİ”

Erken Seçim kararını değerlendiren Kodat, “alınan kararla seçimler erken seçimden ziyade baskın seçim olarak cereyan etti” ifadelerini kullanarak “ Sayın Cumhurbaşkanımızın bu güne kadar daha doğrusu bu seçim tarihi belirtilmeden öncede ifade ettiği kelime şuydu. Biz seçimleri zamanında yapacağız. Yani 2019 yılı Kasımda yapacağız. Bunu hep sürekli ifade ederdi dile getirirdi. Geçen hafta alınan karar ile beraber seçimler erken seçimden ziyade bir baskın karar ile belirti.  AK Partinin veya mevcut hükümetin tükenmişliği 2019 da yapılacak olan seçime ülkeyi götüremeyeceği açıktı ”diye aktardı.

“VERİLEN TARİH NE OLURSA OLSUN BİZ HAZIRIZ”

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kodat, “Saadet Partisi olarak her zaman seçimlere hazırız” olduklarını söyleyerek “ Milli görüş teşkilatları bir seçimden çıkar. Diğeri için hazırlık yapar. Dolayısıyla verilen tarih söz konusu değildir. Verilen tarih ne olursa olsun biz hazırız. İnşallah bu seçimlerde biz diyoruz ki mevcut iktidarın bitmesi lazım. Bir değişiklik söz konusu olması lazım. Ve ülkeye yeni kanun gelmesi lazım. Bu kanunda geçmişten bu güne ülkesine hizmet eden bütün ülke fertlerini eşit olarak tutan ayrıştırmadan, itelemeden bölmeden. Ülke insanını kardeş olarak benimseyen milli görüş teşkilatları inşallah iktidara gelecek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 19:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137