Komşu şehirlerin İl Sağlık Müdürleri, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bir dizi ziyaretlerde bulundular.

17.10.2018 Çarşamba Günü gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Malatya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Göndoğdu, Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr. Sercan Özaydın ve beraberlerinde bulunan Hizmet Başkanları ile birlikte İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

İl Sağlık Müdürü ve Hizmet Başkanlarımız tarafından karşılanan komşu illerimizin sağlık müdürleri ve beraberindeki Hizmet Başkanları, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat ile bir süre görüşerek bölgemizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Daha sonra İl Sağlık Müdürü Cahit Polat ve Hizmet Başkanlarımızın eşliğinde Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Şehir Hastanesi’ne geçen ve burada incelemelerde bulunan ziyaret ekibine, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat ve hastane idarecileri tarafından hastanenin tanıtımına yönelik düzenlenen gezi eşliğinde sunulan sağlık hizmeti hakkında bilgi verildi.

Hastane tanıtım programı sonunda tekrar İl Sağlık Müdürlüğüne ağırlanan ve gezi programından duydukları memnuniyeti dile getiren ziyaret ekibi, İl Sağlık Müdürü Cahit Polat’a teşekkür ederek, Elazığ’dan ayrıldılar.