Konsere ve Festivalde Harcanacak Paranın Şehidimiz Adına Bağış Yapılması İstenildi

Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali kapsamında bugün sahne alacak olan Sakiler konseri hemşehrimiz Piyada Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın şehit olması nedeniyle iptal edilmişti. Haberin Olsun Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Kudret Dabakoğlu, konsere ve festivalde harcanacak paranın şehidimiz adına LÖSEV’e bağışta bulunulması önerisini getirerek kampanya başlattı.

Konsere ve Festivalde Harcanacak Paranın Şehidimiz Adına Bağış Yapılması İstenildi

Elazığ Lokantacılar Odası tarafından düzenlenen 4. Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali programı kapsamında Sakiler grubu Elazığ’da konser verecekti.

Fakat geçtiğimiz gün Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Elazığlı hemşehrimiz 21 yaşındaki Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş çıkan çatışma sonucunda şehit oldu.

Kahraman askerimiz Yusuf Ataş’ın şehit olmasının ardından Elazığ’da düzenlenecek olan konser Lokantacılar Odası tarafından iptal edildi.

Haberin Olsun Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Kudret Dabakoğlu tarafından, konsere ve festivalde harcanacak paranın şehidimiz adına LÖSEV’e bağışta bulunulması için kampanya başlattı.

“LÖSEV’E BAĞIŞ YAPILMASINI ARZ EDİYORUZ”

Dabakoğlu tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ’da 4. Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali kapsamında gerçekleşecek olan konserin iptal olması üzerine, konsere ve festivalde harcanacak paranın Kuzey Irak’taki pençe-kilit operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan 21 yaşındaki Elazığlı hemşehrimiz Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın güzel yürekli vasiyeti için LÖSEV’e bağış yapılmasını arz ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137