Körfez Elazığlılar Derneği Bayramlaşma Programı

Körfez Elazığlılar Eğitim Kültür Spor ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel bayramlaşma ve kahvaltı programı düzenlendi.

Körfez Elazığlılar Derneği Bayramlaşma Programı

Balıkesir’in Burhaniye İlçesi’nde bulunan Körfez Elazığlılar Eğitim Kültür Spor ve Yardımlaşma Derneği her bayram geleneksel olarak düzenlediği Bayramlaşma ve Kahvaltı programını bu yıl da düzenlendi.

DANIŞ: ELAZIĞLI DOSTLAR BİR ARAYA GELDİK

Sanatçı Ömer Danış, Dernekte Elazığ Kültürünün yaşatıldığını ifade ederek, “Körfez Elazığlılar Dernek Başkanımız  güzel bir organizasyon yapmış anlamlı bizim için. Çocukluğumuzda hasret kaldığımız Elazığ’daki bayramlarımızı bir nebze olsa hatırladık hep beraber Elazığlı dostlar bir araya geldik” dedi.

TAŞDELEN: BAYRAMLAŞTIK, HELALLEŞTİK SARILDIK BELKİ DARGINLIKLAR BİTTİ

Körfez Elazığlılar Eğitim Kültür Spor ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ömer Taşdelen birlik beraberlik içinde Elazığlılarla bayramı kutladıklarını belirterek, “Amacımız kahvaltıdan ziyade bayram sabahları ailemiz, akrabamız kimsemiz yok burada hepimiz birbirimize sığınmışız bu birlikteliği aile ortamını bayram sabahında Elazığ’da o ortamı yakalamak için hemşehrilerimizin de teveccühleri güzel bir sabah geçirdik, bayramlaştık, helalleştik sarıldık belki dargınlıklar bitti.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137