Yıllardır Suudi Arabistan’da çalışan ve yılda bir kez memleketi Elazığ’a gelen 3 çocuk babası Hüseyin Yıldırım, korona virüse yakalandı.

Korona virüs tedavisi Suudi Arabistan’da yoğun bakımda devam eden Yıldırım’ın ailesi, onun ülkesine getirilmesini istiyor.

Yürüme engelli eşi 63 yaşındaki eşi Gönül Yıldırım, eşiyle en son bir ay önce görüştüklerini söyledi.

YILDIRIM: 1 AYDAN FAZLA SÜREDİR HABER ALAMIYORUZ

65 yaşında olan eşinin 30 yıldır Arabistan’da özel bir firmada kepçe tamircisi olarak çalıştığını ifade eden Yıldırım, “Senede 1 defa geliyordu izninde. 30 seneden fazla Arabistan’da çalışıyor gidip geliyor. Kepçe tamirciliği yapıyor. Eşimin arkadaşı orada çalışıyor oda Türk bize o söyledi. Biz ona telefon ettik o bize söyledi. Adı Hüseyin Yıldırım.  67 yaşında. 1 aydan fazla süredir haber alamıyoruz. Eşimin arkadaşı söylüyor biz ona güveniyoruz. Daha demin telefon etti. Demiş babanızı buradan kurtarmaya bakın. Büyük oğluma. Büyük oğlum Elazığ’da değil. Şu an yoğum bakımda eşim” diye kaydetti.

YILDIRIM: EN AZINDAN BİR SESİNİ DUYSAK RAHATLARDIK

Hüseyin Yıldırım’ın gelini Neslihan Yıldırım ise, “Geçen sene izne geldi, Eylül ayında gitti. En son hastaneye yatmadan bir gün önce kendisi ile konuştum. Baya kötüydü. Hastaneye git dedim. Gitti şekeri yüksek çıktı, ateşi yüksek çıkmış diye eve göndermişler ama durumu çok kritikti. Ertesi gün hastaneye kaldırdılar ondan sonra zaten haber alamadık. Konuşamadık kendisi ile. Elazığ’a gelmesi için girişimde bulunduk bekleyin başvuru çok dediler. Bir an önce gelmesini istiyoruz. Tanıdık yok öldü mü kaldı mı onu da bilmiyoruz. Bir iyi bir kötü diyorlar. En azından bir sesini duysak rahatlardık. Hastaneye yattığından beri ne kendisini gördük ne sesini duyduk. Yoğum bakımda oksijene bağlı diyorlar” dedi.

VİDEO: