Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ilçenin Çakırkaş mevkiinde 158 bin m2 üzerine inşa edilecek yeni mesire alanında yöresel ürün çarşısı yapımı için incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Hacı Akpınar daha sonra Çakırkaş yeni mesire alanı içinde inşa edilecek olan yöresel ürün çarşısı ve sosyal tesisi projesi hakkında incelemelerde bulundu.

AKPINAR: ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Başkan Akpınar açıklamasında; “Belediyemize yeni kazandırdığımız 158 bin m2 olan Çakırkaş Mesire Alanımızda yöresel ürün çarşısı ihalesine çıkmış bulunmaktayız. 15.09.2020 tarihinde kamu ihale kurumu üzerinden yapacağımız ihalede 15 tane bağımsız iş yeri olarak planladık. oturum alanı 440 m2 inşaat alanı ise 880 m2dir.  Yeni mesire alanımızın ilçemiz ekonomisine de önemli katkıları olacak. Bölgemizde ürütülen tüm ürünleri burada pazarlama imkanı elde etmiş olacağız. Bölgemizin tamamında üreteceğimiz hayvansal tarımsal ve el işleri ilgili bütün çalışmalarımızı burada ekonomiye dönüştürerek halkımızın direk bütçesine katkıda bulunacağız. Yeni mesire alanımızda spor alanları. Yöresel ürün çarşısı hobi bahçeleri kır düğün salonu bol miktarda yeşil alanlar dinlenme alanları çocuk oyun grupları olarak planlıyoruz. Yıllardır uğraş verdiğimiz bu alan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz memleketimize hayırlı uğurlu olsun dedi