Kovancılar Belediyesi Yol Yapım ve Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Kovancılar Belediyesi tarafından üretiminin yapıldığı yeni kaldırım taşları ve kilit parke çalışmaları ile yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Kovancılar Belediyesi Yol Yapım ve Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Kovancılar Belediyesi üretimini yaptığı yeni kaldırım taşları ve kilit parke taşları ile yol yapım ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezinde yapılan kaldırım ve peyzaj çalışmaları ile kaldırımları yeni yüzüne kavuşuyor.

AKPINAR: CADDE VE SOKAKLARIMIZI YENİ YÜZÜNE KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar yaptığı açıklamada, “Üretimini belediyemiz olarak yaptığımız yeni kaldırım taşları ve kilit parke taşları ile yollarımızı ve kaldırımlarımızı yenilemeye devam ediyor, daha modern bir Kovancılar için çalışıyoruz. 40 bin m2 kilit parke yol yapım 10 bin m2 ise kaldırım çalışmasının yapılacak. Ekiplerimiz İsmetpaşa mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor, Çalışmaları yerinde incelerken ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Cadde ve sokaklarımızı yeni yüzüne kavuşturmak için çalışıyoruz. Kaldırımlarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2021, 21:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Eskiden
Eskiden - 3 yıl Önce

Eskiden vekiller fabrika açılışı gibi büyük yatırımları açarlardı. Şimdi ise çeşme, kilitli taş, açılışları yapıyorlar..

Doğruya doğru
Doğruya doğru - 3 yıl Önce

Başkan; vekillerini açılışa çağırsaydın. Böyle hizmet mi olur.

Kovancilar
Kovancilar - 3 yıl Önce

Kovancilar kadar kaldirimlarin isgal edildigi bir yer daha yoktur. Palu yolunda nalburcularin onunden gecemiyorsun el arabasindan kazma sapina, bahce hortumundan fare kapanina kadar ne ararsan asvalta kadar serilmis. Yemcilerin yigdigi kepek yem unu ve cay ocaklarinin kaldirima attigi masalardan orada namaza kadar oturup tespih ceken gelip gecen kariya kiza bakan sonra kalkip namaza giden hacilarda bahsetmiyorum bile. Bir belediye yetkilisi hanimini yanina alsin birde ellerine bi bebek arabasi alsin o kovancilar kaldirimlarini bir gezsin sonra hislerini bizimle burada paylassin

SIRADAKİ HABER

banner137