Kovancılar İHH, İhtiyaç Sahipleri İçin Kermes Düzenledi

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, il merkezindeki faaliyetlerinin yanı sıra ilçe temsilcilikleri aracılığıyla da çeşitli faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Derneğin Kovancılar İlçe Temsilciliği, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi.

Kovancılar İHH, İhtiyaç Sahipleri İçin Kermes Düzenledi

Kovancılar İHH İlçe Temsilciliği, açıldığı günden bu güne geçen süre zarfında, yurt içi ve yurt dışı yardım çalışmalarının yanı sıra gıda yardımı, yakacak yardımı, kurban payı yardımı v.b. yardım çalışmalarını da sürdürüyor.

Temsilcilik, Kovancılar halkının da bu yardımlara destek sağlamaları için kermesler düzenleyerek yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere hep beraber sahip çıkmaya çalışıyor.

YILMAZ: “KERMESİMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Kovancılar İHH İlçe Temsilcisi Hüseyin Yılmaz, kermes ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kovancılar İHH binamızda düzenleyeceğimiz 4 günlük bir kermes açılışındayız. Öncelikle burada katkısı olan gönüllü bütün ablalarımızdan ve tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Bizleri kırmayıp bugün yanımızda olan iş insanlarımızdan da Allah razı olsun. Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğimiz bu kermes hayırlara vesile olsun.” dedi.

BEKİRGİL: “ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

KİAD Başkanı Hanifi Bekirgil, “Böyle bir hayrın içinde bulundukları için özellikle yetim ailelere destek sağladıkları için ve farklı yerlerde çeşitli faaliyetler yürüterek böyle hayır işleri yaptıkları için bu kermes kendilerine hayırlı olsun. Biz de elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız. Allah hayırlı etsin.” dedi.

ÇİMEN: “KARINCA KARARINCA KATKILARDA BULUNMUŞUZDUR”

İş İnsanı Metin Çimen yaptığı açıklamada; “Bu umutlu yolda bir ışık olma adına da olsa yetim çocuklarımıza katkılarımızdan dolayı bizleri kermese davet ettiler, sağ olsunlar. Ben burada Kovancılar İHH Temsilciliğine teşekkür ediyorum; çünkü gönüllülük esasına dayanan bu kulvarda gerçekten hizmetleri fazla olmuştur, katkıları da olmuştur. Bizlere de zaman zaman çağrılar yapmışlar ve bizler de bu çağrılara karınca kararınca katkılarda bulunmuşuzdur. Bu kermesimizin ilçemiz ve ilçe insanımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

ÖLÇÜCÜOĞLU: “GELİP YARDIM YAPARLARSA ONLARI SEVİNDİRMİŞ OLURLAR”

Eski İl Genel Meclis Üyesi Abdulbaki Ölçücüoğlu ise “İyilik Her Zaman Her Yerde sloganlı derneğimizin Kovancılar Temsilciliğinin yapmış olduğu kermes için buradayız. Garip gurebanın, yetim ve öksüzün her zaman yanında olup bir nebze de olsa dertlerine ve yaralarına derman olmaya çalışan bu derneğimizin başta çalışanları ve gönüllüleri olmak üzere eminim ki hiçbir maddi getiri beklemeden sadece gönüllülük esaslı ve Allah rızasını bekleyerek yaptıkları bu kermese tüm Kovancılar halkını bekliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız, bir nebze de olsa yetimlere, gariplere, gurebalara ve kimsesizlere burada gelip yardım yaparlarsa onları sevindirmiş olurlar.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137