Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Genel Müdür Er, Elazığ’daki yurtları ziyaret ederek, beslenme ve barınma alanlarında, sosyal donatılar, spor alanları, eğitim odaları ve genç ofisler ’de incelemelerde bulundu.

Yurtlardaki öğrenciler ile bir araya gelen Er, Ramazan ayında iftar ve sahur programları ile yurtlarda düzenlenen, her Ay'ın 23'ünde GSB Elazığ Yurtları ve biz bize moral akşamları, kurslar, eğitimler hakkında görüştü.

EREN: GENÇLERİMİZİ YURTLARIMIZDA AĞIRLIYORUZ VE KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITMA İMKÂNI BULUYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; ‘’Ramazan Ayı’nın bereketi ile dolu dolu bir ay geçiriyoruz. Ramazan boyunca Sayın Valimiz, milletvekillerimiz belediye başkanımızla yine iftar ve sahur programları yaptık. İlimizi ziyaret eden Genel Müdürüz Recep Ali ER ile tüm yurtlarımızı gezme imkânı bulduk. Yurtlarımızdaki öğrencilerle iftar ve sahur programlarında yanlarında yer aldık. Hatta bazı yurtlarımıza 2 şer 3 er kez uğradık. Bazı yurtlarımızda beslenme imkânlarını, bazı yurtlarımızda sosyal aktivite alanlarını, genç ofislerimizi ve kurslarımızı gösterme fırsatımız oldu. Öğrencilerimizin ağzından yurtlarını ve oluşan aile ortamını dinledik. Biz her fırsatta Elazığ’ımız eşsiz bir kültüre sahip olduğunu ve yurtlarımızdaki öğrencilerimize bu kültür özelliklerini tanıtmaya gayret gösteriyoruz. Bu amaçla, Her Ay'ın 23'ünde GSB Elazığ Yurtları, Kadim kültürlerimizle Türkiye’nin farklı illerinden gelen gençlerimizi yurtlarımızda ağırlıyoruz ve kültürümüzü tanıtma imkânı buluyoruz. Biz bize Moral Geceleri, ramazan ayı için hazırlanan Ramazan Sokağı, öğrencilerimizin beğenisini kazanan faaliyetler olduğunu görüyoruz. Tabi ramazan ayı içerisinde İlimize çok değerli ziyaretle oldu. Geçen hafta Kasapoğlu bakanımızı misafir etmiştik, akabinde Bakanlığımıza gençler ve arkadaşlar ile gittik. İlimizi ve geleceğimiz olan gençlerimizi ilgilendiren çok önemli bir yatırım programına imza attık. Allah’a çok şükür en sonunda ilimiz olarak birçok kazanım elde ettik. Ben bu anlamda bize destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, bakan yardımcılarımıza, sayın valimiz Dr. Ömer Toraman'a, sayın milletvekillerimize, belediye başkanımız Şahin Şerifogulları'na ve il başkanımız Şerafettin Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.