Kuaför ve Berber Esnafı: Çifte Bayram Yaşıyoruz

17 günlük kapanmanın ardından işletmelerini açan kuaför ve berberler en yoğun günlerini yaşıyor. İşletme sahipleri, “bayramda kapalıydık ama bayram yoğunluğunu şuanda yaşıyoruz ”dediler. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından açıkladığı destek paketini de değerlendiren esnaflar; “çifte bayram yaşıyoruz” dediler.

Kuaför ve Berber Esnafı: Çifte Bayram Yaşıyoruz

17 günlük kapanmanın ardından işletmelerini açan kuaför ve berberler en yoğun günlerini yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından açıkladığı destek paketini de değerlendiren esnaf; “çifte bayram yaşıyoruz “dediler.

Vatandaşlarda tam kapanmanın bitmesi ile soluğu kuaför ve berberde aldı.

TÜRKOĞLU: BAYRAMDAN SONRA DÜKKANIN AÇILMASI BİR AREFE HAVASI VERDİ

Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Kanal Fırat’a, Kanal Fırat ailesine teşekkür ederim. Gerçekten bayramdan sonra dükkanın açılması bir arefe havası verdi. Bu işe de sizin duyarlı kalmanız gerçekten beni ve bütün meslektaşlarımı mutlaka memnun etmiştir. Çok teşekkür ederim, sağ olun. Güzellik salonları bizden bir hafta önce kapatıldı Cumhurbaşkanımızın talimatıyla. Bu konu hakkında gerçekten çok üzülmüştük. O günde ifade etmiştik tekrar ifade ediyorum. Nedense küçük esnaflar gerçekten günah keçisi seçiliyor bu ülkede. Bütün sıkıntılar berber, kuaför, güzellik salonlarında oluyormuş gibi bir algı oluşturdular. Şunu açık ve net söyleyeyim; berber, kuaför, güzellik salonları açıkken vaka oranı bu kadar yüksek değildi. Özellikle dün çok kalabalıktı. İnsanlar da evde bunalmış. İster istemez dışarı çıkıyor. Buradan ben bütün müşterilere sesleniyorum. Bayram değil, arefe değil. 3-5 gün sonrada bakımlarını yapsalar çok önemli değil. Hatta geçen bir yazı okumuştum; ‘bütün berberleri aradım Cuma’ya kadar full’um diyor. Sanki hastanede MR filmi çekecekmişim gibi randevu veriyorlar’ Yani gerçekten 17 gün sürecin kapalı olması insanları bakımsız bir hale getirdi. Bu vesileden dolayı bende müşterilerimize gerçekten sesleniyorum. Biraz ılımlı olsunlar. Biraz daha iyi niyetli olsunlar” ifadelerini kullandı.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2021, 19:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Remzi
Remzi - 3 yıl Önce

Tıraş olmuş kırk milyon evde kendim kesiyom artık

Anonim
Anonim @Remzi - 3 yıl Önce

Halkın berberinde 10 liradır

SIRADAKİ HABER

banner137