Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası ve Mert Kozmetik tarafından seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminerde Elazığ’da hizmet veren kuaförlere eğitim verildi.

Eğitim seminerinde katılım sağlayan Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na plaket takdim edildi.

YIRIK: İNSANIMIZ BİREYSEL BAKIMINA ÖNEM VERİYOR

Anne eğitiminin çok önemli olduğunun altını çizen Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Bir aileyi eğitmek istiyorsanız erkeği eğiteceksiniz, evin reisi olan hanenin erkeği olan babayı eğiteceksiniz. Ama eğer bir toplumu eğitmek istiyorsanız anneyi eğiteceksiniz. Onun için anne eğitimi son derece önemli. Kuaförlerimizde genellikle anneye hitap ettiği için son derece ehemmiyetli ve şunu da ifade ederim; kadınlara dönük olan tüm çalışmalar asla kadük kalmaz. Mutlak suretle uzun soluklu olur. Kadınla ilgili olan tüm esnaflık, ticarette zarar edilmez. Karlar her zaman üst düzey olur. Bu da ayrı bir avantaj onu da ifade ediyorum. İnşallah Elazığ’ımızın burada gördüğüm kadarıyla bir miktar olan kuaförlerimiz sayıca çok fazla. Bu bizim insanımızı bireysel bakımına ve çevreye olan görüntüsüne son derece önem verdiğini ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERE HİZMETKAR OLMAKTAN DOLAYI BÜYÜK BİR ONUR DUYDUĞUMU VE MUTLULUK DUYDUĞUMU İFADE ETMEK İSTİYORUM

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Biz bir nebze de olsa aynı görevi ifa ediyoruz. Sizler insanları güzelleştirmeye çalışırken insanları bakımlı hale getirmeye çalışırken bizlerde şehri imar etmeye çalışıyoruz, şehri temizlemeye çalışıyoruz. Şehri güzelleştirip, geliştirip bakımlı hale getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda sizlerle birlikte yol yürümekten dolayı, sizlere hizmetkar olmaktan dolayı büyük bir onur duyduğumu ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Saygıdeğer başkanıma şükranlarımı arz ediyorum sizlerle bizi bir araya getirdiği için. Toplantınızın, seminerinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKOĞLU: SİZİN İÇİN BİR SEMİNER DÜZENLENDİ

Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Bu süreci Mehmet Mert kozmetik organize etmiştir. Kendisine Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin de yüreğine sağlık. Gerçekten bizi çok onure ettiniz. Malatya’dan gelen bütün misafirlere tekrardan hoş geldiniz diyorum. Eğitimci olan abi ve ablalarımız burada. Onlarda sahneye çıkıp sizin için bir eğitim ve seminer düzenleyecek” dedi.