Kuraları Çekilen 478 Konut ve Dükkanın Hak Sahiplerinin İsim Listesini Açıklandı

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü merkez, ilçe, kırsal alan ve kentsel dönüşüm alanlarında tamamlanan ve kuraları çekilen 478 konutun hak sahiplerinin isim listesini açıkladı.

Kuraları Çekilen 478 Konut ve Dükkanın Hak Sahiplerinin İsim Listesini Açıklandı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8'lik depremin ardından TOKİ tarafından merkez, ilçe, kırsal alan ve kentsel dönüşüm alanlarında yapımına başlanan konutların bir kısmı tamamlanırken, hak sahibi olan 478 depremzede vatandaş daha ev ve iş yerlerine kavuştu.

379’u konut 99’u da iş yeri olmak üzere toplamda 478 depremzede için yapılan kura çekimi AFAD binası toplantı salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Vali Dr. Ömer Toraman, Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, AFAD Müdürü Osman Pıhtılı ve 1. Noter Ahmet Alıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

AFAD İl Müdürlüğü tarafından Çatalçeşme, Yemişlik ve Zafran, Hicret Mahallelerinde, Baskil İlçesi’nde, Mollakenti Beldesi’nde, Kavaktepe köyünde kuraları çekilen hak sahiplerinin isim listesini açıkladı.

AFAD AÇIKLADI!

AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde meydana gelen deprem afeti nedeniyle; Elazığ Merkez Mahallelerindeki işyerlerinden hak sahibi olan afetzedeler için Elazığ Merkez; Çatalçeşme, Yemişlik ve Zafran Mahallelerinde yapılan işyerlerinin kurası ile, Baskil İlçe Merkez Mahallelerden hak sahibi olan, Baskil İlçesine bağlı köylerden hak sahibi olup yer seçimleri Baskil ilçe merkezine yapılan hak sahiplerinin, Hicret mahallesinden hak sahibi olan afetzedelerin ve 2. Etap köy evleri kapsamında; Gözebaşı Köyü, Mollakendi Beldesi Güntaşı Mahallesi, İkitepe Köyü, Mollakendi Beldesi Karşıbağ Mahallesi ve Kavaktepe Köyü toplu alanlarda yapılan köy konutlarının kurası Güney çevre yolu üzerindeki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında 09.11.2021 tarihi saat:09.00 da noter huzurunda çekilmiş olup kura sonuçları Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://elazig.afad.gov.tr internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından ilan edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021, 22:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
VatandaÅŸ
Vatandaş - 1 yıl Önce

Kiracılar ne olacak baba sultan valimiz

Beytullah köse
Beytullah köse - 1 yıl Önce

Haksahibi

Rıfat ILGAZ
Rıfat ILGAZ - 1 yıl Önce

Birşeyi hala anlayabilmiş değilim, acaba deprem öncesi de bu kadar bayan üzerine ev varmıymışdı da isimlerin çoğu bayan olmuş.

NeÅŸe erdogan
Neşe erdogan - 1 yıl Önce

Kalanlarida kiraci olanlara versinler bi zahmet

Nusrettin yıldırım
Nusrettin yıldırım - 1 yıl Önce

Haksahipliliği nezaman açiklaniyor

Nusrettin yıldırım
Nusrettin yıldırım - 1 yıl Önce

Haksahipliliği nezaman açiklaniyor

SIRADAKİ HABER

banner103

banner109