Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü daimi işçi alımına başvurusu kabul edilenlerin ve noter kura çekimine girecek adayların listesi yayımlandı.

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı illerden; Elazığ’a 1 Dozer Operatörü, 2 greyder operatörü, Malatya’ya 1 Greyder Operatörü, Muş’a 1 İş Makinesi Operatörü olmak üzere 5 Adet Operatör unvanlı Daimi İşçi alımı ilana başvurup yapıp, başvuruları kabul edenlerin isimleri açıklandı.

Alım başvuruları, Elazığ, Malatya ve Muş İşkur İl Müdürlüklerinin internet sayfalarında 05-09 Ekim tarihleri arasında ilan edildi.

Müracaat eden adaylar arasından kuraya tabi tutulacak adayların isim listeleri yayınlandı.

Elazığ’a alınacak olan 1 dozer operatörü için müracaat edenlerden 10 kişinin, 2 greyder operatörü için 37 kişinin, Malatya‘ya alınacak olan 1 Greyder operatörü için 30 kişinin, Muş iline alınacak olan iş makinası operatörü için ise 55 kişinin başvurusu kabul edildi.

Müracaat sayısı, talep sayısının 4 katını geçen meslekler için 4 katı asil ve 4 katı yedek adayların belirlenmesi amacıyla 20 Ekim Salı günü saat 14.00’de Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan Sosyal Tesislerde Noter huzurunda kura çekilişi yapılacak.

Noter kura sonuçları Bölge Müdürlüğü web sayfasından 20 – 25 Ekim tarihleri arasında ilan edilecek.