Elazığ, Bingöl, Tunceli illerine hizmet verecek olan Azim Holding Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Hazardağlı Kavşağında hizmete giren Kurumsal Çözüm Merkezinin açılışına İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, kamu kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve iş insanları katıldı.

KAPUSUZ: ELAZIĞ’DA KENDİMİZİ İYİ HİSSEDİYORUZ ÇÜNKÜ ELAZIĞ’DA AZİM TİCARET VAR

Açılışta konuşan Firmanın Türkiye Direktörü Emre Kapusuz, “Biz Türkcell olarak Türkiye’nin Türkcell’i sloganıyla yıllardır Türkiye’mizde iletişim tarafında en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ülkemize, halkımıza layık olmaya çalışıyoruz, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Elazığ’da bizim Türkcell olarak çok sevdiğimiz, çok yatırım yaptığımız kendimizi çok iyi hissettiğimiz baş tacımız şehirlerimizden birisi. Elazığ’da kendimizi iyi hissediyoruz çünkü Elazığ’da Azim Ticaret var” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: TÜRKİYE’NİN MARKASI OLMUŞ BİR DEĞERİMİZ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da, “Allah eksikliklerini vermesin. Elazığ’ımıza hizmet etmeye devam ediyorlar ve kurumsal yapılarını da holdingleşerek gerçekten çok muazzam bir noktaya getirdiler. Biz başarılarının devamını diliyoruz. Nice güzel işlerle diliyoruz, nice güzel işler diliyoruz. Tabi Türkcell’de Türkiye’nin en önemli marka değerinden biri. Türkiye’de GSM operatörü ve işletmeciliği noktasında çok çığır açmış, muazzam yatırımlar yapmış ve Türkiye’nin markası olmuş bir değerimiz” şeklinde konuştu.

ÇELİK: ELAZIĞ’IMIZA BİZ YATIRIMLARIMIZI YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Azim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Çelik ise, “Bizim bu sene 43. yılımız El-Aziz şehrinde olarak, Çelik ailesi olarak. Şu an burada Türkcell ile beraber hizmet vermeye devam edeceğiz. İnşallah en iyisini yapmaya çalışacağız. Her şey Elazığ için diyoruz. Elazığ’ımıza biz yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Ben tekrar katılımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinize saygılar sunuyorum” dedi.