Kuzova Dernek Başkanı Aslan Et ve Gıda Fiyatlarındaki Artış İle İlgili Açıklama Yaptı

Et ve gıda fiyatlarındaki artışın vatandaşların alım gücünü olumsuz etkilediğini söyleyen Kuzova Derneği Başkanı Erol Aslan, Kuzova sulama projesinin tarıma Cansuyu olacağını belirterek siyasilere seslendi.

Kuzova Dernek Başkanı Aslan Et ve Gıda Fiyatlarındaki Artış İle İlgili Açıklama Yaptı

Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan, et ve gıda fiyatlarındaki artış ile ilgili açıklama yaptı.

ARSLAN: “KORKTUĞUMUZ SÜRECE HIZLA YAKLAŞIYORUZ”

Başkan Arslan açıklamasında, “Korktuğumuz sürece hızla yaklaşıyoruz. Et, süt, peynir, ekmek ve gıda fiyatları önlemez bir yükselişte. Ekmekte bunlardan biri. Ekmeğe zam da kapıda. Bunlar korktuğumuz olaylardı ve başımıza geliyor. Bunların önlenmesi için birinci olarak sulama projelerimizin bitirilmesi lazım. Biz Kuzova Sulama Projesini dernek olarak 10 yıldır söylüyoruz. Derneğimizin kuruluş amacı bu. Bütün hazırlıklarını yaptık. Devletimize ek bir yük getirmeden kamunun elindeki araç, gereç, teknik elemanlar, operatörler ve kamunun harcadığı paranın doğru yönlendirilmesi ile devletimize ek bir yük getirmeden Kuzova Sulama Projemiz bitecek ve et fiyatları ile yükselme eğiliminde olan ekmek fiyatlarının artmaması halkımıza bir ilaç olacaktır.” dedi.

ARSLAN: “BİR BABA YİĞİT LAZIM”

Kuzova Sulama Projesinin hayata geçmesi için her şey hazır olduğunu belirten Başkan Aslan, “Bütün aday adaylarına, milletvekili adaylarına, kamuda çalışanlara, simitçilere kadar herkese bunu anlattık. İsteyene de gider yine anlatırız. Devletimize bir yük getirmeden kamunun elindeki güç, alet ve edevatla bu işi bitirebiliriz. Halkımızı güvenilir bir gıdaya ulaştırabiliriz. Bunun için bir baba yiğit lazım. Aday adaylığı, milletvekilliği şan, şöhret ve makamdır. Bunun birde vebali vardır. Bu halk ekmek, süt ve yoğurda ulaşamazsa bunun vebali yetkililerdendir. Biz bütün projelerimizi, hazırlıklarımızı yaptık. İsteyen herkese gider anlatırız. Kahraman olsunlar bizde tarlalarımızı sulayıp halkımıza gıda yetiştirelim. Kendimizi geliştirelim. Elazığ’ımıza ve ülkemize hizmet edelim.” diye kaydetti.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137