“KYK Gönül Sohbetleri”nin Konuğu Rektör Demirdağ Oldu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ömer Bilginoğlu KYK Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen “KYK Gönül Sohbetleri” programının konuğu Fırat Üniversitesi Rektörü Kudbettin Demirdağ oldu.

“KYK Gönül Sohbetleri”nin Konuğu Rektör Demirdağ Oldu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ömer Bilginoğlu KYK Yurt Müdürlüğü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “KYK Gönül Sohbetleri” nedeniyle Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudbettin Demirdağ yurt öğrencileri ile bir araya geldi.

TOPAL: ÖĞRENCİLERİMİZİN SADECE AKILLARINDA DEĞİL, GÖNÜLLERİNDE İZ BIRAKALIM

Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürü Kayahan Topal, “Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğünde Sinan Aksu Kürsübaşı odamızı geçtiğimiz haftalarda hizmete açmıştık. Bir karar aldık arkadaşlarımızla dedik ki öğrencilerimizin sadece akıllarında değil, gönüllerinde iz bırakmak adına “KYK Gönül Sohbetleri” programı başlatalım. Gönüllerinde iz bırakacak ilk kişinin de öğrencilerin galibe o üniversitenin rektörü olur diye düşündük. Sağ olsun zaten Rektör Hocamız üniversitenin kampüsünde, üniversitenin yemekhanesinde, şehrin her farklı noktasında öğrenci kardeşlerimizle bir araya geliyordu. Ama biz görük ki bizim bir eksikliğimiz var. Sayın Rektörümüzü hiç yurtlarımızda misafir etmemişiz, öğrencilerle buluşturmamışız. Bizlerde “KYK Gönül Sohbetleri” programı kapsamında Sayın Hocamızı bugün yurdumuza davet ettik" ifadelerini kullandı.

DÖNER: SİZLER AÇISINDAN BEN BUNU ÖNEMSİYORUM

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner de, “Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu olarak ilimizde Ömer Bilginoğlu yurdundayız. “KYK Gönül Sohbetleri” bağlamında bu akşam Rektör Hocamızla sizleri buluşturuyoruz. Ben özellikle davetine icabet ettiklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Kudbettin Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel organizasyonu da tertip ettiği için yurt müdürümüz Kayahan Bey’e şükranlarımı sunuyorum. Tabi sizler gençsiniz. Sıla hasreti çekiyorsunuz, yurtlarımızda barınıyorsunuz. Elbette sizlerin bizlerden duygusal beklentileri de var. Bu duygusal beklentileri karşılamaya en yakın olan kişiler yöneticileriniz. Akşamında yurt yöneticileri, gündüzünde üniversite yöneticileri. Şu anda Gençlik ve Spo rİl Müdürü oalrak karşınızdayız ve gündüz ve gece öğrenimine devam eden arkadaşlarımızın da hocası Rektör Hocamız burada. İkimizi bir arada bulma. Fevkalade sizler açısından ben bunu önemsiyorum” şeklinde konuştu.

DEMİRDAĞ: BU MEVZUDAN BAHSEDİNCE TEREDDÜTSÜZ EVET DEDİK

Fırat Üniversitesi Rektörü Kudbettin Demirdağ da, “KYK Gönül Sohbetleri” kapsamında ilk defa herhalde beni davet ettikleri için sevgili Kayahan kardeşime ve tabi ki Gençlik Spor İl Müdürü Sayın dostum, kardeşim Suphi Bey’e ve siz değerli gençlere ben tekrar teşekkür ediyorum. Böyle bir sohbet imkanını bize sundukları için. Tabi ki Kayahan bu mevzudan bahsedince tereddütsüz evet dedik. Çünkü bizim varlığımızın sebebi sizlersiniz. Geleceğimizin teminatı gençler. Bu açıdan baktığımızda gençlerin olduğu yerde bizim olmamız, var ise bizim üzerimize düşen bir vazife, bunu hakkıyla yapmak. Ta ki bu sohbetlerin asıl püf noktaları geçmiş hayatımızdan örnekler vererek, gerçi dönem çok değişiyor ama gençlerimize bir vizyon, bir misyon rehberi olabilir miyiz ve bazı ufuk noktalarını kendilerinin farkına varmadıkları noktalara değinebilir miyiz? Ayrıca da tabi ki hem yurt hayatında hem üniversite hayatında kendilerinin karşılaştıkları zorlukları kendilerinden dinlemek, var ise bazı problemlerine çözüm önerilerini geliştirmek adına burada bulunuyoruz” dedi.

Programın ardından Fırat Üniversite Rektörü Kudbettin Demirdağ’a, katılımlarından ötürü teşekkür plaketi verildi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 23:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137