AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve beraberindeki heyet Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Nihan Turna Sakaltaş, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç ve beraberindekilerle birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret etti.

USTA: KENDİSİNE VE EKİBİNE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Şerifoğulları'nın 4 aylık başkanlık süresinde önemli çalışmaları hayata geçirdiğini kaydeden Usta, "Genç ve yetenekli bir başkanımız var. Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Elazığ'a güzel hizmetler kazandıracağına yürekten inanıyor, kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BELEDİYEMİZİ ZİYARETE GELEREK BİZLERİ ONURLANDIRDILAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şerifoğulları da Usta ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; "Bugün genel merkezimizden gelen heyetle birlikte bazı temaslarda bulunduk. Sonrasında belediyemizi ziyarete gelerek bizleri onurlandırdılar. İnşallah görev süremiz içerisinde Elazığ'ımıza güzel hizmetler kazandırabilmek için bu görüşmelerimizi daha da sıklaştıracağız" şeklinde konuştu.