AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, AK Parti’nin Elazığ Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis üyeleri adaylarıyla toplantı yapmak ve son kararı vermek üzere beraberindeki heyet ile Elazığ’a geldi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları tarafından havalimanında karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Elazığ Havalimanı’nda açıklama yaptı.

USTA: ADAYLARIMIZIN İNCELEMESİNİ VE ONAYLAMASINI YAPACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, “ Elazığ’a komisyon olarak geldik, meclis üyelerimizin, adaylarımızın inceleme ve onaylama komisyonu olarak görevlendirildik. Genel Merkez’den geliyoruz. Kadın Kollarımızdan Kütahya Milletvekilimiz Ceyda Hanım ve Gençlik Kollarından İsmail Kardeşimiz ile beraber il teşkilatımızla hep beraber adaylarımızın incelemesini ve onaylamasını yapacağız. Biz teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmaların üzerine sadece bir inceleme ve onaylama gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

USTA: ŞAHİN KARDEŞİM İÇİN İYİ ÇALIŞACAĞI BİR EKİP OLUŞTURMA HEDEFİNDEYİZ

Leyla Şahin Usta, “İnşallah hayırlı ve iyi sonuçlarla iyi bir listeyle tamamlayıp çıkacağız diye düşünüyorum. Elazığ için önümüzdeki dönem inşallah belediye başkanı olacak Şahin Kardeşim için iyi çalışacağı bir ekip oluşturma hedefindeyiz. Elazığ’a iyi hizmet edecek meclis üyelerini bulmak için buradayız” dedi.

USTA: 19 ŞUBAT’TA AÇIKLANACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, yapacakları değerlendirmeleri ve kararları genel merkeze bildireceklerini ifade ederek “Biz genel merkeze bildireceğiz, genel merkez daha sonra göndereceği koordinatörlerle birlikte İlçe Seçim Kurullarına teslim edecek. Resmi tarih olarak da en son 19 Şubat’ta açıklanacak inşallah” şeklinde konuştu