Lösemili Çocuklar Dileklerini Gökyüzüne Uçurdu

Lösemili çocuklar, güzel dileklerini balonlarla uçurdular.. Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte dilek balonu uçurdular.

Lösemili Çocuklar Dileklerini Gökyüzüne Uçurdu

Lösemili Çocuklar Vakfı, 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi ile mücadele eden çocuklara destek ve hastalığa karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Bu yıl "Maskemi Atarım. Hayalime Koşarım" mesajı düzenlenen etkinlikler kapsamında Elazığ Şubesi üyeleri de Ataşehir Mahallesi’nde çocuklarla birlikte dilek balonu uçurttu.

Dileklerini tutan lösemili çocuklar, dilek balonlarını gökyüzüne saldılar.

KAVAK: İNŞALLAH LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA BERABER BU ETKİNLİĞİ YAPIP ONLARI MUTLU EDECEĞİZ İNŞALLAH

LÖSEV İl Temsilcisi Ayşe Kavak, “Bu akşam dilek balonunu uçurma etkinliği yapmak istedik ve çocuklarımızın dilekleriyle beraber balonları uçurduk. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası LÖSEV’in lösemili çocuklara armağan etmiş olduğu bir haftadır. Bizde elimizden geldiği kadarıyla pandemiye rağmen onların dileklerini yerine getirmek, onların mutluluklarına biraz da olsa ortak olmak istiyoruz. Bu sene ki sloganımız ‘maskemi atarım hayalime koşarım’ hep beraber inşallah lösemili çocuklarla beraber bu etkinliği yapıp onları mutlu edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2021, 19:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137