16. uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında,Elazığ’da da lösemili çocukların hazırladıkları resimler görücüye çıktı.

6-14 yaş arası lösemili minik çocukların Benim Dünyam temalı Resim Sergisi yoğun katılımla açıldı.Sergi Açılışına Ak parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur,Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı,STK Temsilcileri,Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi’de katıldı.

LÖSEV Elazığ Temsilcisi Ayşe Kavak, Lösemi çocuklar vakfı ilk kez 1998 yılında Ankara da kuruldu. Bir doktor bir masa ile başlayan kan hastası çocukların sağlık başta olmak üzere eğitim ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için kuruldu. Amaçları kan hastalıkları konusunda uzman şekilde çalışarak yardımcı olmak. Vakifımız gelir elde etmenin yanında LÖSEV’ li çocukları tanıtmak ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve toplumun bilinçlenmesini sağlamak. LÖSEV tüm yurt da kutlanılmaktadır. 27 Mayıs ve 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen benim dünyam temalı resim sergisi ile başlamıştır. 23 lösemili çocuğumuza güzel hediyeler verilecektir. Geldiğiniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum.