AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan, ilçe halkıyla buluştu.

DEMİR: İŞTE MADEN İŞTE MEYDAN

Bir toplantı salonunda düzenlenen programda ilk olarak AK Parti Maden İlçe Başkanı Adayı Mahmut Demir, “Maden’de AK Parti teşkilatı olarak öncelikle Maden beleidye başkanlığını veencümenlikte de 2-0’ı alarak Recep Tayyip Erdoğan’a 31 Mart’ta bunu hediye etmek istiyorum. Kıymetli belediye başkanı adayım; işte Maden işte meydan işte Maden. İşte Ersin Tolan” ifadelerini kullandı.

TOLAN: BU PROBLEME SON VERMEK İSTİYORUM

Daha sonra konuşan AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan, “Artık dürüstlüğün hakim olduğu bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz. Vatandaş 3 adayı da dinlesin hangisine inanıyorsa ona söz versin, ona oyunu versin. Bunda hiçbir sakınca yok ki. Hiçbir şekilde biz buna yok aman diğer adaylarımız ziyaret emtesin demeyiz ki. Benim kendi seçim koordinasyon merkezimde dedikodu olursa, birileri birilerini şikayet ederse asla biz bu işi başaramayız. Bundan sonra seçime 15 gün var. Hepinizden hasetten ricamdır; hiç kimse benim kulağıma eğilip bakın seçim koordinasyon merkezimizde ‘bu adam var bize zarar veriyor, ajandır bu’ diyor. Ne yapalım? Seçime gidiyoruz. Oy verir, vermez, SKM’mize misafir gelir, SKM’mizde bizimde beraber çalışır. Hiç önemli değil. Özellikle bugünden itibaren bu probleme son vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

TOLAN: BAŞKAN OLMAZSAM HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ BURADA DOLAŞACAĞIM

Ersin Tolan, “Bundan sonra belediye başkanı olmuşuz ya da olmamışız önemli değil. Gözüm, kulağım, her şeyim başkan olmazsam haftanın üç günü burada dolaşacağım, başkan olursam zaten yedi gün buradayım. Haftanın üç günü burada dolaşıp üç kilo şeker Maden belediyesine verip 2 milyar para alanların peşinden koşacağım peşinden. Açık açık buradan Madenli bir vatandaş olarak söylüyorum, ifade ediyorum. İzin vermeyeceğim. Zaten şu anda ayağımıza oynamaya çalışmalarının sebebi şudur; biliyorlar ki Ersin Tolan kazanırsa hak yenez, hak yedirmez, yedirmeyecek. Herkes bunu çok iyi bilsin. Bütün Maden bunu çok iyi bilsin. Geçen hafta bir anket yapılmıştı, Ramazan Gürgöze Başkan’ımız bizi Elazığ’a davet etti. Ben ve Mahmut Bey gittik, bir anket yapılmıştı. Özellikle Maden’de bayanların erkeklerden daha fazla desteklediği ortaya çıkıyor ve biz bu durumdan çok mutluyuz” dedi.

TOLAN: SADECE BANA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM DEDİM

Başkan Adayı Tolan, “Ben ilk geldiğim günden bugüne kadar 25 günde bir şeyler değişmezse burada açık eleştiride bulunmam. Demek ki sahada dolaşmak, evleri gezmek, kahvehanelerde sohbet etmek bana br şeyleri öğretti. Bana Maden siyasetinin Türkiye siyasetinden farklı olduğunu öğretti. Özellikle hanım ablalara söylüyorum; ben evinize gelirsem çay, kahvenizi içersem, sohbet, muhabbet edersem ancak ve ancak gelip tanışırım, konuşmamın sonunda sadece bana desteklerinizi bekliyorum dedim” diye ifade etti.

Başkan Adayı Tolan daha sonra parti ilçe binasında kadınlar ve gençlerle buluştu.

HABER: SITKI TAŞEL