Elazığ Belediyesi ile Çaydaçıra Musiki Derneği, Elazığ mahalli müziğinin usta ismi Celal Özer için vefa gecesi düzenledi.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Celal Özer'i daha yakından tanıtacak panel ve sinevizyon gösterimi yer aldı.

Programda ayrıca Özer'in gönüllerde yer edinmiş eserleri seslendirildi.

Çaydaçıra Musiki Derneği Başkanı Hüseyin Karlıdağ, Belediye başkanı Şahin Şerifoğullarına bu programa öncülük ettiği için teşekkür etti.

BİLGİNOĞLU: ELAZIĞ ÇAPINDA DEĞİL ULUSALDA BİLİNEN BİR İNSAN

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu Celal Özer’in verilen değerin gösterilmesi için böylesi bir programın yapıldığını belirterek: “bu gönül belediyeciliği kapsamında geçmişe vefa insanımıza değer projesi hakikaten çok önemli bir proje haline geldi. bugün 8. Etkinliğimizi düzenliyoruz. Böylesine bir şehir ve böylesine yetiştirmiş olduğu değerler. Celal abimiz zaten Elazığ çapında değil ulusalda bilinen bir insan, değeri kıymeti bilinen bir insan. Olsun bizlerde o kıymeti değeri yaşarken gösterelim. Gerçekten kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program Celal Özer için hazırlanan sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Program, Panelistler Fırat Havzası Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, Sanatçılar Ömer Çapar, Zülfü Demirtaş, ve Muhlis Tunç’un konuşmaları ile devam etti. Hüseyin Karlıdağ’ın yönetiminde Celal Öz ile ilgili konuşma yapıldı.

Sanatçı Celal Özer’e Plaket takdiminin ardında program, Sanatçının kıymetli eserleri seslendirmesi ile sona erdi.