“Maraton” Programının Konuğu Teknik Direktör Orhan Kaynak Oldu

Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programının konuğu Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak oldu.

“Maraton” Programının Konuğu Teknik Direktör Orhan Kaynak Oldu

Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Spor Koordinatörü ve TSYD Elazığ İl Temsilcisi Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programının konuğu Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak oldu.

KAYNAK: GENÇ OYUNCULARIN OYUN AKILLARINI GELİŞTİRMESİ LAZIM

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “6 tane uzun süreli sakatlıklarımız var. Biz yeni daha oyun aklını geliştirmiş oyuncularla oynayamıyoruz. Oyun aklını geliştirmemiş, geliştirmeye açık çocuklarla oynamaya çalışıyoruz. Gayretleri var, performansları, becerileri… Bunları kullanmak için oyun akıllarını geliştirmesi lazım. Bu da zamanla olabilecek bir şey. 11 günde 4 maç oynayacağız rotasyon yapmamız lazım. Çocuklar pert oluyorlar. Sakatlık çıkar. Federasyon ligi bitirmeye çalışıyor ama bizim gibi oyuncu kısıtlılığı olan takımlar bu işin altından biraz zor kalkıyor. Oyuncularımız kendilerini koruyorlar da koronavirüslü oyuncularımız çıkmıyor Allah’tan ki. Oyuncularımızın iştah ve arzuları bizi ayakta tutuyor” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: ELAZIĞSPOR’UN TARAFTARINA HER ZAMAN İHTİYAÇ VAR

Tecrübeli Teknik Direktör Kaynak, “Elazığspor gibi köklü kulüplerin taraftarıyla zaten buraya gelen taraftarı olmazsa bile hakemlerin ben Elazığ’a gittim, istediğim gibi düdük çaldım egosunu da yaşayan hakemlerimiz var. Hepsi için söylemiyorum ama Elazığ’a gittim ben rakip takıma düdük çaldım egosunu yaşayan hakemlerimiz de var. Hakeme; ‘sedyeyi niye çağırmıyorsun oyuncunun başında bekliyorsun’ diyorum, en ufak bir kötü cümle yok cümle içinde bana sarı kart gösteriyor. Egosunu tatmin ediyor. Susturdum diye. Olay o değil. Hepimizin gelişime ihtiyacı var. Baskı altında oynuyoruz. Baskı altında başarmak daha önemli. O yüzden Elazığspor’un taraftarına her zaman ihtiyaç var. Rakip için baskı, hakem için baskı” şeklinde konuştu.

KAYNAK: ELAZIĞSPOR’UN ZOR DURUMDA OLDUĞUNU BİLDİKLERİ İÇİN FEDAKARLIK YAPIYORLAR

Orhan Kaynak, “Bizde 30 tane profesyonel oyuncu var. Hepsini de oynatabiliyoruz. Genç oyuncuların gelişime açık olmaları lazım. Bunun için kendilerini geliştirme adına sadece futbol müsabakalarında değil, onun dışında odalarında televizyonda maç izleyerek, oynadıkları mevkideki oyuncuları izleyerek, ekstra antrenmanda maç oynamamışsa ekstra 1 saat daha antrenmandan sonra kalıp çalışması. Birkaç tane forvet oyuncumuz var. Genç oyucularımız. Bu oyuncuların her maça damgalarını vurmaları lazım. Form tutmaları lazım. Ama şu an beklentimizin altındalar. 4 tana tecrübeli oyuncumuz dışında hepsi genç oyuncular. Elazığspor için savaşıyorlar zaten. Çok büyük ekonomik bütçe altında para kazamıyorlar bunlar. Elazığspor için fedakarlık yapıyorlar. Elazığspor’un zor durumda olduğunu bildikleri için fedakarlık yapıyorlar” dedi.

KAYNAK: BU FIRSATI İYİ KULLANMALARI LAZIM

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Bizim gençlerimizde potansiyel var. Kesinlikle var ama çabuk gelişmek zorundalar. Kendileri için, Elazığspor için çabuk gelişmek zorundalar. Bu fırsatı iyi kullanmaları lazım. Şu anda Türkiye 2. Ligi’nde oynuyor bu oyuncular. Bunun farkında olmaları lazım. Ve Elazıspor’da oynuyorlar. Elazığspor köklü bir kulüpb. Bugün Süper Lig’de Başakşehir’de oynayacağıma Elazığspor’da oynayayım daha mutlu olurum. Şehir futbolu çünkü” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137