Marmara Elazığlılar Vakfı, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da ihtiyaç sahibi hemşerilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Bakkallar Odası’nın başlatmış olduğu proje olan “bakkal kart”ı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtan Vakıf, toplamda 2 bin 200 aileye ulaşacak.

KAHRAMAN: AMACIMIZ ELAZIĞ İNSANINI YANINDA OLMAK

Vakıf Başkanı Mahmut Kahraman, 13 yıldır gerçekleştirdikleri yardımlara bu yılda devam ettiklerini belirterek, “Marmara Elazığlılar Vakfı olarak 13 yıldır bu yardımlara devam ediyoruz. Her Ramazan Bayramında Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine bu yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu yılda yardımlarımıza devam ediyoruz. STK’larla, muhtarlarla, ihtiyaç sahipleriyle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşıyoruz. Bu yıl esnaflarımızı destekleme amaçlı organizasyonu başlattık. O da bakkal kart. Bakkallar Odası’nın Bakkal kartını da bu organizasyona dahil ettik. Bu kapsamda şu ana kadar yaklaşık 2 bin 200 aileye ulaşmış oldu. 800 aileyi bakkal kart üzerinden karşıladık. Diğerlerini de kardeş market zincirinden bazı yardımları da peşin olarak İstanbul’da Elazığ’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış oldu. Amacımız Elazığ insanını yanında olmak.” dedi