Masa Tenisi Hakem Kursu Elazığ’da Yapılacak

Masa Tenisi Federasyonu ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Masa Tenis Aday Hakem Kursu” başvuruları 13 Ocak tarihinde başlayacak.

Masa Tenisi Hakem Kursu Elazığ’da Yapılacak

Elazığ’da yapılacak olan Masa Tenis Aday Hakem Kursu başvuruları 13 Ocak tarihinde başlıyor.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında başvurularını elazig.gsb.gov.tr adresinden veya Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde yapabilecekler.

“EKSERİYETLE HAKEMLİK VE ANTRENÖRLÜK KURSLARI YAPILMAKTADIR”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Masa Tenisi Federasyonu ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde Elazığ’da açılması planlanan Masa Tenis Aday Hakem Kursu 13 Ocak tarihinde İl Müdürlüğümüze bağlı Çok Amaçlı Spor Merkezinde başlıyor. İlimizde son zamanlarda artış gösteren Tesis ve Sportif Faaliyetler kapsamında oluşana ihtiyaca binaen hakem ihtiyacını karşılamak için ekseriyetle Hakemlik ve Antrenörlük kursları yapılmaktadır. Bu vesile ile de 13 – 16 Ocak 2022 tarihleri arasında da ilimizde Masa Tenisi Aday Hakem Kursu Açılacaktır. Detayların yer aldığı elazig.gsb.gov.tr adresinden veya kursun başlangıç tarihi olan 13 Ocak tarihinde Saat: 18.00 da Çok Amaçlı Spor Merkezimiz de kurs başvurularını yapabilecekler” denildi.

EREN: BU KONU DA KATILIM SAĞLANMASINI İSTİYORUZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Hakem ihtiyacımızın karşılanması açısından çeşitli branşlarda açılan Hakemlik kurslarını önemsiyoruz ve ilimizden de bu konu da katılım sağlanmasını istiyoruz. Sportif anlamda nitelikli ve objektif olarak Hakemlere ihtiyacımızın olduğunu dolasıyla da eğitim programlarının çok önemli olduğunu biliyoruz. Tesisleşme yolunda attığımız adımlar ve tamamladığımız yatırımlarla da bu branşlar için ayrıca antrenman, kurs ve eğitim hususunda eksiklerimizi tamamlayıp pratik olarak kazanımlar elde etmelerini sağlıyoruz. Buradan Şehrimizde spora gönül vermiş vatandaşlarımız için özellikle dışarıya gitmeden ilimizde açılan Hakemlik ve Antrenörlük kurslarını takip etmelerini ve katılımlarını bekliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vekil olmak isteyen spor müdürü
Vekil olmak isteyen spor müdürü - 2 yıl Önce

Çakallar sürüye dalmış. Sen hala çoban köpekliği yapıyorsun. Yazık...

vatandaş
vatandaş - 2 yıl Önce

Yav heçmi canız sıkılmi .
Bu nedir ne boş insanlarsız.
Belli bu spor müdürü sizin tekerize çomak sokmuş. Nedir aynı yorumlar hep. Adamı meşur ettiz

SIRADAKİ HABER

banner137