Matematik ve Bilim Bayramı Kutlandı

Şehit Burhan Gatfar Ortaokulu’nda matematik ve bilim bayramı kutlanarak okul kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Matematik ve Bilim Bayramı Kutlandı

Şehit Burhan Gatfar Ortaokulunda çocuklara Matematik ve Fen Bilimlerini sevdirmek amacıyla yıl boyunca yapılan çalışmaların 3. Sergisi düzenlendi.

Serginin açılışına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Kömürlü, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi de katılım sağladı.

KÖMÜRLÜ: ÇOK GÜZEL ESERLER ORTAYA ÇIKARMIŞLAR

Faydalı bir etkinlik olduğunu belirten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Kömürlü, “Görsellerin bol olduğu bir etkinlik. Öğrencilerimizin ufuklarıyla yeni vizyonları ortaya koyarak yaptıkları etkinlikleri hep beraber gezdik. Başta emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Onlara ufuklar açan, yol gösteren değerli danışman öğretmenleri tebrik ediyoruz. Hem öğretmenlerimize hem öğrencilerimize bu imkanları sağlayan okulumuzun değerli yöneticilerini hem şahsım hem kurumum adına tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNDOĞAN: KÜLTÜREL OLARAK, SANATSAL OLARAK DA MUTLAKA ÇOCUKLARIMIZI GELİŞTİRMEK GEREKİYOR

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, “Sadece eğitim; ders çalışmakla, okulla eğitimle olmuyor. Kültürel olarak, sanatsal olarak da mutlaka çocuklarımızı geliştirmek gerekiyor. Okulumuz da çok güzel bir etkinlikte bulunmuş. Bu konuda bizde ziyaret ettik, gezdik. Benim de iki tane çocuğum bu okulda eğitim görmektedir. Bundan dolayı okul müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımızı da tebrik ediyoruz. Çocuklarımıza da çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TAŞKIN: ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPMIŞLAR

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, “Emeği geçen başta okul müdürümüz, idarecilerimiz olarak, öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çok güzel bir çalışma yapmışlar. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

BAHŞİ: GERÇEKTEN BİRBİRİNDEN GÜZEL PROJELER SERGİLEMİŞLER

Memur Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Emeği geçen başta okul müdürümüz olmak üzere yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeklerine sağlık. Gerçekten birbirinden güzel projeler sergilemişler. Bu başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

ARISOY: EĞİTİM ÖĞRETİMİMİZE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYORUZ

Şehit Burhan Gatfar Ortaokulu Okul Müdürü Abdulkadir Arısoy da, “Biz pandemiden dolayı açamadığımız okul kütüphanemizi bugün açacağız. Aynı zamanda yazlık bir kantin yaptık öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Yazlık kantinimizi de açacağız. Şehit Burhan Gatfar Ortaokulu olarak eğitim öğretimimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Öncelik hedefimiz tabi ki LGS tabi ki akademik başarılar ancak bunların yanında sosyal etkinliklerimizi de ihmal etmeden öğrencilerimizi öğretmenlerimizi, velilerimizi arkamıza, yanımıza alarak son sürat hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz” diye ifade etti.

Serginin ardından okulun yazlık kantini ve kütüphanesinin de açılışı yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İşe yaramayan iş kur müdürü
İşe yaramayan iş kur müdürü - 2 yıl Önce

Allah için bu şehirde iş kur müdürünün iş gördüğünü duyan gören var mı? İşine gelmeyen elamanını bir çırpıda silen vefasız birisi! Görevden alınacaktı vekillere yalvardı koltuğu kurtardı! Allah yanına koymaz iş bilmez iş müdürü!

SIRADAKİ HABER

banner137