Zorlu şartlar altında çalışan, en doğru haberi en hızlı şekilde vermeye çalışan gazetecilerin günüydü bugün.

1962’den bu yana Türkiye’de 10 Ocak tarihi Gazeteciler günü olarak kutlanmakta.

Bugün için kimi uzaktan iyi temennilerini iletirken, kimi de medya kuruluşumuzu ziyaret ederek, dileklerini iletti.

Medya Grubumuzu ziyaret eden Deva Partisi il Başkanı Avukat Mehmet Kangal, İl Sekreteri Hamza Gür, İl Kadın Politikaları Başkanı Nihan Yeşilgül Çelik, İl Kurumsal İletişim Başkanı İrfan Tunç, İl Sosyal Politikalar Başkanı Sami Akipek, İl Sağlık Politikaları Başkanı Ahmet Yıldız da meslektaşlarımızın gününü kutladı.

Deva Partisi İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, gazetecilerin, demokratik toplumun başkahramanları olduğunu söyledi.

KANGAL: DEMOKRASİYE KATKI SAĞLANMAKTA

Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

Başkan Kangal, “Biz buradan 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Deva Partisi olarak özgür basının, gazetecilerimizin demokratik bir toplumun baş unsuru olduğunun farkındayız. Tabi ki gazetecilerimiz, basın sayesinde toplumsal kamuoyunu oluşmakta. Güncel ve siyasi olayların gazetecilerimizin aracılığı ile tartışmaya açılmakta ve bunun akabinde de çoğulcu bir ortam yaratılarak demokrasiye katkı sağlanmakta” dedi.

Yönetimi ile birlikte medya kuruluşumuzu ziyaret eden isimler arasında yer alan Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Züleyha Bahçecioğlu, gazetecileri önemsedikleri kaydetti.

BAHÇEÇİOĞLU: ÇOK KUTSAL BİR GÖREV

Bahçeçioğlu, “Gazetecileri önemsiyoruz. 4. Erk olduğunuzu düşünüyoruz. Üzerinizde çok fazla bir sorumluluğun olduğunu ve fedakarca çalıştığınızı biliyoruz. Bunun içinde sizlere de çok teşekkür ediyoruz. Gazetecilik görevi çok kutsal bir görev. Halka doğru bilgi aktarmanın ne kadar önemli olduğunu bizler biliyoruz. Sizlerde bu görevi fedakarca yerine getiriyorsunuz” dedi.

Bir diğer ziyaretçilerimiz ise minikler oldu. Amerikan Kültür Derneği Gündüz Bakım evi minikleri medya kuruluşumuzu gezerek, bilgiler aldılar.
Kurum Müdürü Halise Özkan, 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı.

Özkan, “Kanal Fırat ailesine çok teşekkür ediyoruz. Tüm çalışan gazetecilerimizin ve bu mesleğe önem veren ve bu uğurda gerçekten canlarını koyan güzel dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. AKD kids ailesi olarak gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

Bir diğer ziyaretçilerimizde İlk Adımlar Çocuk Akademisi minikleri oldu.

Çocuk Gelişim Uzmanı ve İlk Adımlar Çocuk Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Asiye Arıkan da, medya kuruluşumuz çalışanlarının gününü kutladı.

Başkan Arıkan, “Öncelikle ilimizin çok kıymetli Kanal Fırat ekibine, değerli gazetecilerine, değerli haber mensupları, kameramanları, spikerlerini her birini ayrı ayrı bu güzel köyünüzü kutlamak istiyorum. Bizler de ilk adımlar çocuk akademisi olarak basının bizler için ne kadar önemli olduğunu kıymetli olduğunu vurgulamak onlara burada neler yapılıyor haber kaynaklarına nasıl ulaşıldığı çekimler nasıl yapılıyor bunları hem alanında görmelerini istedik hem de bu anlamlı günde sizleri ziyaret etmek istedik. İyi ki varsınız” dedi.