Mehmet Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bir Araya Geldi

Eski Adelet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı mitingi öncesi bir araya geldi.

Mehmet Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bir Araya Geldi

İstanbul Yenikapı’da yapılan miting öncesi Adalet ve İçişleri Mehmet Ağar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Bir Araya Geldi.

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan İçişleri ve Adalet eski bakanı Mehmet Ağar, bugün İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı mitingi öncesi, alanda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

AĞAR: BİZ HER ZAMAN TÜM DESTEKLERİMİZLE SİZLERİN YANINDAYIZ

Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar, “Cumhur İttifakı’nın "Sağduyunun Birlikteliği" sloganıyla İstanbul Yenikapı'da düzenlenen büyük miting öncesi alanda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ağar ve Erdoğan bir süre sohbet ederek Türkiye’nin seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundular. Samimi bir sohbetin olduğu görüşmede Mehmet Ağar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Biz her zaman tüm desteklerimizle sizlerin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

rabbim ziyan ettigin elazığlıların hakkını senden sorsun agar efendi yazıklar olsun sana düne kadar akp ye küfür ediyordun şimdi kol kola siyaset ne güzel degilmi

baldız neden öptü
baldız neden öptü - 5 yıl Önce

hep seçimden önce olanlar beka,vatan,dolar.altın,ekonomi,işsizlik dış güçler ve pkk bunlar mağdurluk ve koltuk kaybetmeme oyunudur bunları yapan seçimden sonrada yapar seçimden önce neden çıkar kimsede buna ayıkmaz.....

Durak
Durak - 5 yıl Önce

İşin içinde Sn. Ağar varsa demek ki gerçekten beka meselesi ciddi...

Türker
Türker @Durak - 5 yıl Önce

sn durak. burada söz konusu olan 17 yıllık bir parti. 17 yıllık bir iktidarın beka sorunu var demesi sizce doğru mu ?

Mustafa
Mustafa @Durak - 5 yıl Önce

Sayın Durak, Albert Einstein "Sorgulamak, var olmanın ilk şartıdır" demiş. Her seçimden önce "Dış güçler" deniyordu, bu seçim de "Beka" deniyor. Ülkemizin bir beka problemi yok. Beka problemimiz 1923'te bitti. Beka problemi varsa da, bunu CHP, İYİ Parti ve Saadet mi yaptı? Ayrıca, yerel seçimin beka ile ne ilgisi var? Elazığ köy olmuş, spor, turizm, kültür, sanat, ekonomi alanlarında gerilemiş, sürekli göç alıp veriyor, hiçbir gelişim yok, siz bunları görmezden geliyorsunuz. Lütfen biraz muhakeme edin, sorgulayın, eleştirin.

Arif
Arif @Durak - 5 yıl Önce

Ne bekası, bu Bahçelinin Beka lafını Binali Yıldırım bile ciddiye almıyor.Ağar son 5-6 seçimdir destek veriyor. Karşılığında oğlu vekil oldu.

Erdinç
Erdinç @Durak - 5 yıl Önce

Ben size soruyorum.Beka meselesi nedir,ülkemizin neden beka meselesi olduğunu düşünüyorsunuz?

Durak
Durak @Durak - 5 yıl Önce

Sn.Erdinç Bey; Sayın C.Başkanını dinlemiyor musunuz?

Erdinç
Erdinç @Durak - 5 yıl Önce

Beka meselesi nedir,açıklayabilir misin?

hemen
hemen @Durak - 5 yıl Önce

evet hemen götür oy ver. gecikme.

Gakko efendi
Gakko efendi - 3 yıl Önce

Ağar artık siyasettte ağardı devlet Bahçeli gibi gücü yetmedi etek öptü , hiç samimi gelmiyor artık


SIRADAKİ HABER

banner137