Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ ziyaretine eşlik etmek üzere kente gelen İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar ile AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın ziyaretlerinin ilk durağı, AK parti Seçim koordinasyon merkezi oldu.

Ağar ve Ataş, SKM’de Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Tolga Ağar ile teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

BULUT: ÇOK KEYİFLİ, NEŞELİ BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTMEKTEYİZ

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Adayımız hemen sahaya inmiş, milletimizin, Elazığ halkının da gerçekten çok büyük bir teveccühü ile karşılaşmıştır. Tabiri caizse adayımız Elazığ’ın gönlüne ve içine sinmiştir. Böyle olunca gerçekten çok keyifli, neşeli bir seçim kampanyası yürütmekteyiz. 1 Ocak itibariyle de Seçim Koordinasyon Merkezimiz kurulmuş, teşekkür etmiştir. Seçim Koordinasyon Merkezimiz de geçmişteki tecrübeler ışığında gerçekten çok planlı ve programlı bir şekilde Milletvekili kardeşlerimizin de desteğiyle adayımızın öncülüğünde gerçekten çok efektif, çok etkili çalışmalara imza atmıştır” ifadelerini kullandı.

AĞAR: BİRLİKTE BU KAMPANYAYA CİDDİ BİR İVME DAHA KAZANDIRILACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar, “Kendisi zaten mütevazi bilinen, beyefendi bilinen, Elazığlıya has tavırlarıyla yakışan kişiliğiyle bu görevin sahibi olacağını, milletimize hiçbir olumsuzluk olmaksızın benimseyeceğini bizde teşhis etmiş bulunuyoruz uzatan ve yakından da bunu daha bir rahatlıkla gördük. Siyaset böyle bir şey. Siyaset; yerinde duran, dik duran, dava adamı olan insanların işi. Bir kısa dönem evvelki seçimde sıra itibariyle seçimden partisi başarılı, kendisi Milletvekili seçilmeden ayrılmasına rağmen seçim sathından hiçbir gram moralini bozmadan, gücüyle kuvvetiyle her zaman partisinin ve davasının yanında olan kardeşimiz bir kısa dönem sonra parti yönetiminin değerlendirmesiyle ve elbette Sayın Genel Başkan’ın değerlendirmesiyle bugün Elazığ Belediye Başkan adayı olarka karşımızda. İnşallah 1 Nisan itibariyle de Elazığ Belediye Başkanı olarak bizlerle beraber olacak. Ben kendisine hem bu kişilikli tavrından hem de geleceğe yönelik olarak Elazığ’ımıza çok önemli hizmetler kazandıracağından emin olduğumu ifade ediyorum. Bundan dolayı kendisine başarılar diliyorum. Yarında inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrifleriyle birlikte bu kampanyaya ciddi bir ivme daha kazandırılacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

ATAŞ: ELAZIĞ’DA SEÇİMİ KAZANMA NOKTASINDA BİZİM BİR ŞÜPHEMİZ YOK

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ta, “Elazığ’da çok güzel bir hüsnü kabulle adayımızın kabul edilmiş olması ve iyi bir motivasyon elde edilmiş olması Elazığ’ımızda hem oy oranımızı yükseltecek hem de bugüne kadar yapılan hizmetlerin bir devamı niteliğinde bayrak değişimi yapmak sureiyle yeni bir heyecanla, yeni bir motivasyonlar yolculuğumuzu geleceğe doğru birlikte yürüyeceğiz diye temenni ediyorum ve başarılar diliyorum. Elazığ’da seçimi kazanma noktasında bizim bir şüphemiz yok. Türkiye ortalamasına nasıl katkı sağlarız diye bir derdimiz var. Ve 24 Haziran seçimlerindeki oy oranımızı daha yukarı oranlara çekebilir miyiz noktasında düşüncemiz var. Yoksa Elazığ’ın mert insanları her zaman için partimiz kurulduğu günden bugüne kadar ciddi anlamda destek vermiş ve her zaman desteğini de esirgemeden Vatan, Bayrak, Ezan ve Millet için onurlu bir duruş sergileyen bir şehirdir Elazığ’ımız. Buradan tüm Elazığlı hemşehrilerimize de bu duruşlarından dolayı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: ASIL KOŞUMUZ 1 NİSAN’DAN SONRA BAŞLAYACAK

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “24 Kasım’da adaylığımız açıklandıktan sonra 25 Kasım’da ilimize gelerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Hem teşkilat mensuplarımızla hem Milletvekillerimizle bugüne kadar yürümüyoruz, koşuyoruz. Bu koşmaya da 31 Mart sabahına kadar devam edeceğiz. Rabbim nasip ederse bizler bu seçimden zaferle ayrıldıktan sonrada asıl koşumuz 1 Nisan’dan sonra başlayacak” diye konuştu.

AK parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın ziyaretlerinin bir başka durağı Şavak Der oldu.

Mustafa Ataş ve beraberindekiler, Şavak Der Başkanı Naim Doğan ve üyeler tarafından karşılandı.

DOĞAN: SİZE MÜTEŞEKKİRİZ

Şavak Der Başkanı Naim Doğan, “Sizin bizim kalbimizde, Şavaklıların kalbinde, Pertek ve Çemişgezeklilerin kalbinde ap ayrı bir yeriniz vardır. Biz sizleri Allah iin seviyoruz. Sizler her zaman bu bölgede bu insanların Ankara’da gözü, kulağı, eli, ayağı olmuşsunuz. Bundan dolayı size müteşekkiriz” dedi.

BULUT: GERÇEKTEN BU TAKTİRE ŞAYANDIR

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Şavaklı hemşehrilerimiz işleri gereği meşakkatin ne olduğunu, zorluğun ne olduğunu, sıkıntının ne olduğunu en iyi bilen kesim. Böyle olunca da bizim dönemimizde, iktidarımız döneminde yapılan şeylerin kıymetini de en iyi bilen kesim. Bundan dolayıdır ki her dönem ne zaman ki biz kendilerine itiyaç duymuşuz, en kıymetli varlıklarını, mal varlıklarını, o canlı hayvanlarını dahil yaylada bırakıp gelip oy kullanmışlardır. Gerçekten bu taktire şayandır” ifadelerine yer verdi.

ATAŞ: İNŞALLAH MİLLET OLARAK HEP BİRLİKTE BOZACAĞIZ

Ak Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Karşı ittifaklar, bu ülkeye hizmet etme derdiyle kurulmamıştır bu ittifaklar. Maksat başka, gaye başka, hesap başka. Bu ittifakları da bugüne kadarki tüm kurulmuş ittifakları, planları millet olarak nasıl bozduysak şimdi bu seçimde de inşallah millet olarak hep birlikte bozacağız Allah’ın izniyle. Elazığ’ımızda da önemli bir seçim var. Bir bayrak değişimi belediye başkan adayımız değişti, yeni adayımız, partimizin, teşkilatımızın içerisinden gelen bir kardeşimiz. Son seçimlerde Milletvekili adayımızdı. Genel Merkezimiz de uygun gördü, belediye başkan adayımız yaptı. Şimdi Elazığ’da da yeni bir yüzle hizmete devam noktasında desteklerinizi istiyoruz; bir. İki; Pertek’te ve Çemişgezek’te azami gayret ve desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Mustafa Ataş’ın ziyaretlerinin bir başka durağı İlim Yayma Cemiyeti oldu.

HABER: SITKI TAŞEL