Mehmet Karaca, MHP’den Elazığ Aday Adayı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Karaca, önce aday gösterilip, başkan olması halinde nasıl bir yönetim sunacaklarını açıkladı; ardından parti başkanlığına giderek, resmi başvurusunu yaptı.

Mehmet Karaca, MHP’den Elazığ Aday Adayı Oldu

2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Karaca,aday olup başkan seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

Bir Otelde basın toplantısı düzenleyerek, medya mensupları ve partililerle bir araya gelen Mehmet Karaca, projelerinin yanı sıra basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

MHP Elazığ İl Genel Sekreteri Rıdvan Kaya,31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydederek “ Aday adaylarımız sürekli açıklamalarda bulunacaklar. Daha öncede Sayın Bilal Çoban Hocamız açıklamıştı. Bugün de Mehmet Karaca Bey aday adaylığını açıklayacak. Bundan sonraki süreçte Allah yardımcımız olsun” dedi.

MEHMET KARACA YÖNETİMDE; GÜVEN, ADALET, SAMİMİYET VE ŞEFFAFLIK GÖSTERECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Karaca’da, gelişmeleri dünya ile takip ederek, uygun modelleri Elazığ’ın ihtiyaçları ile ilişkilendirip hayata geçiren bir çalışma anlayışını benimsediklerini söyleyerek “Güven, adalet samimiyet, şeffaflık ve sürekli katılımı önemsiyoruz. Elazığ’da yaşayan bütün hemşerilerimiz bütün talep ve isteklerini ayrışmaya fırsat vermeden asla ötekileştirilmeyen bir şekilde dikkate alacağız. Özellik ile ARGE’yi çok önemsiyorum. Belediyemizin ARGES’i dünya üzerinde çözüm giderici bütün çalışmalarını dikkatlice takip edecek ve Türkiye’ye örnek bir ARGE modeli oluşturacaktır” ifadelerine yer verdi.

 MEHMET KARACA “SORUNLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE GİDERECEĞİZ”

Elazığ’da herkesin bildiği problemlerin aday olup başkan seçilmesi halinde sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğini kaydederek “ Şehrimizin herkes tarafından bilinen konuşulan birçok problemi var. Bunları çok kısa ve çok hızlı bir sürede çözeceğiz. Bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın. Önceliğimiz vatandaşımızın huzur içinde yaşayacağı sorunların giderildiği yaşanabilir bir şehir imar etmek. Belediye’nin israf kalemlerini bitireceğiz ve gelirlerini de artıracağız. Belediyeler ve birçok kamu raporlarında Sayıştay raporlarına girmiş olan devlet kaynaklarının usulsüz ve hoyratça kullanıldığı herkesin malumuzdur Devlet bürokrasinin olağan hale getirdiği bu israf kültürü sonuç itibari ile kaynaklarımız tüketmiş bulunmaktadır. Artık deniz bitti. Bunun nereden mi biliyoruz? Uygulanan tasarruf tedbirlerinden ve içinde bulunduğumuz kriz yaşantısından biliyoruz. Sonuç olarak şartlar bize geniş çaplı bir değişim dayatmıştır. Zihniyet değişimi, yönetim değişimi, ölçütte değişim vizyonda değişim. Bu değişimi Elazığ halkı ile gerçekleştirmek için 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Belediye Seçiminde Elazığ Belediye Başkanlığına adayım.

Mehmet Karaca, projelerini açıkladıktan sonra MHP İl Başkanlığı’na geçerek, Elazığ Belediye Başkan Aday adaylığı için resmi başvurusunu teşkilata sundu.

“MEHMET KARACA RESMİ MÜRACAATINI YAPTI”

MHP Merkez İlçe Başkanı Onur Köseli, Aday adayı Mehmet Karaca’ya başarılar dileyerek “ 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetim seçimlerinde Partimize ikinci olarak müracaatını Mehmet Karaca Bey yapmış bulunmaktadır.  Kendisine ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Rabbim bizi utandırmasın” dedi.

Mehmet Karaca, aday gösterilmesi ve seçimlerde başkan olması halinde şehre en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyleyerek “ Allah nasip ederse 31 Mart Yerel Seçimlerinde şehrimizin ihtiyacı olan değişime katkı sunmak ve omuz vermek sureti ile basının huzurundayız. Allah bize güç kuvvet versin. Şehri’miz en iyi şekilde yönetilmesini ve geliştirmesini, bize nasip etsin” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gönlümüzde Üç Hilal Adayımız Bilal
Gönlümüzde Üç Hilal Adayımız Bilal - 5 yıl Önce

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Bu vatandaş ergenlik döneminden beri MHP den hep aday ne yazık ki kazandığını hiç görmedik göremeyeceğiz de.. Bilal Hocadan başka aday tanımıyoruz bu seçimde.

Kuaför
Kuaför - 5 yıl Önce

Rıdvan efendi yaşını saklamanın manası yok bıyık boyama sana hiç mi hiç yakışmamış.

SIRADAKİ HABER

banner137