2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için hazırlanan İş İnsanı Mehmet Karacadağ, merkez mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ’ın sıkıntılarını dinleyen İş İnsanı Karacadağ, ayrışmadan hizmet edeceklerini, şehrin gelişmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını söyledi.

İş İnsanı Karacadağ, İstanbul’dan hayırsever hemşerileri tarafından gönderilen kitapları öğrencilere dağıttı.

Karacadağ, ellerinde yeteri kadar kitap olduğunu söyledi.

KARACADAĞ: BERABER YÜRÜMEYE ANDIMIZ KARARIMIZ VAR

Karacadağ, “Bilindiği gibi sahalarda yaklaşık 8 aydır mücadelemiz devam ediyor. Seçim yavaş yavaş ayak sesleri duyulmaya başladı bizlerde bunun üzerine yeni ofisimizi açtık çünkü dışarılara sığmamaya başlamıştık. Biz bu süreci yeni ofisimizde dostlarımızla fikir alışverişinde bulunarak daha güçlü bir ses çıkartmak için burayı açtık. İnşallah bu süreci son gününe kadar devam ettireceğiz. Hiçbir güç bizi bu yoldan geri çeviremeyecek. Biz sizin gibi değerli dostlar, vatanını, milletini, Elazığ’ı seven dostlarla beraber bayrağı son güne kadar taşımaya kararlıyız. Hiçbir bölge, kesim gözetmeksizin düşüncesi fikri ne olursa olsun hiçbir şekilde ayrıştırmadan hizmet için mücadeleye devam edeceğiz. Biz bu fikriyatı dediğimiz her toplantıda dile getiriyoruz eğer bizden daha iyi yapabilecek biri varsa bayrağı ona teslim edip onun yanında beraber yürümeye andımız kararımız var. Eğer olmazsa biz bu göreve talibiz. Emin olun ki bu görevi üstlenirsek Elazığ’da sadece ismimizin öldükten sonra da lansa edilmesi için son damlamıza kadar mücadele edeceğiz. Öğrencilere destek amacıyla kitap gönderdiler. Yaklaşık 500 600 bin TL meblağlı kitapları yolladılar ve çok faydalı kitaplar. Bizlerde çevremizce hocalarımıza, öğrencilere, öğretmenlere, eğitim camiasına kendi ofisimizden dağıtmaya başladık. Elimizde yeterince kitap var almak isteyenler ofisimizden alabilirler. Ben bu bağlamda gelen ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu hayra vesile olan değerli hemşehrilerimize, İstanbul’daki Eşref hocamıza da özellikle teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.