AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, ziyaretinden dolayı Karacadağ’a teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Alan, “AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sn. Mehmet Karacadağ Odamızı ziyarete geldiler. 14 Mayıs’ta Ülkemizde seçim var. Dolayısıyla bizim şehrimizde de birbirinden güzel kıymetli aday adayları, aday olacaklar. Aday adayları bizim için çok önemli, çünkü buradan çıkacak Milletvekilleri ile birlikte çalışacağız, birlikte yol kat edeceğiz. Bu sebeple benim yakinen tanıdığım İstanbul’da güzel işlere imza atan Mehmet Karacadağ Bey odamızı beraberindeki heyet ile ziyaret ettiler. Ben çıkmış olduğu bu güzel yolda kendisine başarılar diliyorum. Ben seçimlerin Şehrimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

19 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 19 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, Başkan Alan’la çalışmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Karacadağ, “Kıymetli Başkanım, bizleri makamınıza kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz gibi sizinle bir abi-kardeş hukukumuz var. Elazığ’ın gelişimi için yaptığınız çalışmaları ve geliştirdiğiniz projeleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. İnşallah nasip olursa önümüzdeki seçimde listede yer alırsak sizinle çalışmaktan şeref duyarım. Bizleri buraya kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.