Elazığ Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Tügen AK Parti’ye destek olmak için Bingöllüleri bir araya getirdi.

Mehmet Tügen’den AK Parti’ye can suyu olan programa; AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve çok sayıda Bingöllü katıldı.

TÜGEN: BU KUTLU DAVAYA HİZMET EDENLERİN YANINDA OLMAYA NİYET ETTİM

AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Tügen, “10 yıl önce yine böyle güzel bir baha gününde, bir hayır ve hizmet yarışı insanımıza şehrimize bölgemize ve aziz vatanımızın kutlu geleceğine bir tuğla, bir tutam tuz olarak katkıda bulabilme ümidiyle, sizlerin küçük bir kardeşi olarak çıktığım bir kutlu yolculukta, mert insanların şehri Bingöl dest ve gün görmüş insanların şehri Elazığ, bu kardeşinize elini, sofrasını, gönlünü, yüreğini açtı bereketiyle. 10 yıl önce, bir kutlu davanın neferi olmaya niyet etti bu kardeşiniz. Atasından, komşusundan, dostlarından gördüğü ‘halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturuyla, gönüller yapmaya, garibin, yolsuz kalmışın, fakirin yanında omuz omuza, bu aziz memleketin kutlu geleceği için yorulan, terleyen, uykusu kaçan, bu salonda aramızda bulunan şeref sahibi, ahdine vefalı, yerli ve milli duruşuyla örnek birçok büyüğümüz el ele vererek, bu kutlu davaya hizmet edenlerin yanında olmaya niyet ettim” ifadelerini kullandı.

TÜGEN: AKLIMIZA FER YÜREĞİMİZE KUVVET VERDİ

Mehmet Tügen, “Gün aktı, aylar geçti, yıllar geride kaldı. Bugün burada samimi bir kalple ifade etmek isterim ki; memleketimiz ve bölgemiz insanına hizmet etmek, bu yolda gayret ve çaba sarf etmek niyetimiz hiçbir surette zerre kadar azalmadığı gibi, siz değerli büyüklerimizin dostlarımızın varlığı ile gün be gün arttı, aklımıza fer yüreğimize kuvvet verdi. Bugün bu sofraya varlığıyla şeref veren tüm aziz konuklarımız içtenlikle ifade etmek isterim ki; “sizin için ancak çalışmanızın, gayretinizin karşılığı vardır” buyuran Yüce Allah, kalbimizden bu aziz vatana ve İslam’ın son kalesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin aziz milletine hizmet etme sevgimizi almasın. Keskinleştirsin umudumuzu, aklımızı, ufukumuzu. Bu kutlu yolda bir nefer olarak yürürken, sevdamızı söndürmesin, dirliğimizi, birliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

TÜGEN: TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ ETMEK BOYNUMUZA BORÇTUR

Meclis Üyesi Adayı Tügen, “Güzel olanı, kısa olanıdır der büyükler, sözlerin. Lakin dostluğa, vefa, yürünen yola sadakati arz etmeyen kelamın, ruhsuz bir kelam olduğu da malum muhakkaktır. Bugün burada, soframıza konuk olarak bizleri şereflendiren tüm büyüklerime, Bingöllü hemşehrilerimize, aziz şehrin vakur insanları Elazığlılara teşekkürlerimizi arz etmek boynumuza borçtur. Her gençlik zamanının üstatlarına şükran arz etmeden geçmek, üzeirnde emek olanlarından vebalidir. Gençlik heyecanlarımıza yol veren, yönümüzü bulmamıza vesile olan, aklımızın ışığı, fikrimizin sebatı, kıymetli büyüklerim Sayın Cevdet Yılmaz’a, Sayın Yusuf Coşkun’a, Sayın Ömer Serdar’a, Sayın Metin Bulut’a, Sayın Zülfü Demirbağ’a, Sayın Necati Çetinkaya’ya, Sayın Ejder Açıkkapı’ya, Sayın Sermin Balık’a, Sayın Ali Şerifoğulları’na, Sayın Süleyman Selmanoğlu’na, Sayın Mücahit Yanılmaz’a, Sayın Ramazan Gürgöze’ye, Sayın Şahin Şerifoğulları’na huzurlarınızda saygılarımı, şükranlarımı arz ederim” dedi.

TÜGEN: AZMİNİZ, NEŞENİZ, MURADINIZ HİÇ AZALMASIN

Mehmet Tügen, “Dileğim odur ki; Allah bizleri bu aziz vatana ve yüce millete hizmetten ayırmasın. Yürüdüğümüz ve yüreğimiz nice güzel yollarda, fitneye fırsat vermesin, dirliğimizi, birliğimiz bozmasın. Sizleri saygı ile selamlıyorum. Hepinize hürmetlerimi arz ediyorum. Bugün, burada varlığı ile bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, ailelerine huzur ve bereket dolu bir ömür niyaz ediyorum Huda’dan. Azminiz, neşeniz, muradınız hiç azalmasın. Allah sizlerden razı olsun. Sevgi, saygı ve muhabbetle. Hazırda bulunan tüm misafirlerimizi, tüm büyüklerimizi tekraren selamlıyor, arzı hürmet ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sağ olsun, var olunuz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: BÜTÜN HİZMETLERİ SİZLERE ANLATMAYA GAYRET ETTİK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Değerli hemşerilerim 31 Mart seçimlerine bugünden itibaren artık bugünü saymıyoruz Pazar gününü de saymadığımızda 3 günlük çok kısa bir zaman kaldı. Bizler AK Parti olarak adaylarımızın açıklanmasından hemen sonra önce şehir merkezinde sonra ilçe ve beldelerde tüm halkımızın huzuruna çıkarak 31 Mart’ta ve sonrasında halkımız bize yetkiyi verdiği takdirde halkımıza vereceğimiz, vermeyi düşündüğümüz 5 yıllık süre içerisindeki hizmetlerimizi ve projeleri adaylarımız sizlere anlatmaya gayret ettiler. Bununlar beraber 17 yıllık tek başına iktidarlarımız döneminde hem şehir merkezinde merkezi hükümet aracılığıyla ilçe, belde ve köylerimizde ve ayrıca yerel yönetimler aracılığıyla siz değerli hemşerilerimize yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmaya, onları o hizmetleri sizlere anlatmaya ve bu 17 yıllık süre içerisinde iktidarlarımız boyunca yapmış olduğumuz bütün hizmetleri sizlere anlatmaya gayret ettik. Nihayet 4 aylık bir maratonun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Allah nasip ederse 4 gün sonra Pazar günü 31 Mart’ta hepimiz sandığa gideceğiz. Bu salonda hazır bulunan çok büyük ekseriyeti Bingöllü hemşerilerimizin oluşturduğu ve Bingöl gerek Elazığ’da yaşayan Bingöllüler ve gerekse de Bingöl’deki hemşerilerimiz AK Partimize onun liderine Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman en güçlü desteği veren iller arasında olmuştur. Bizlerde sizlere bu vermiş olduğunuz güçlü destekten dolayı her vesileyle minnettarlığımızı ifade ettik” dedi.

GÜRGÖZE: HANGİ ADAYA OY VERECEKSEK VERELİM AMA MUTLAKA SANDIĞA GİDELİM

Başkan Gürgöze, “Değerli hemşerilerim 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde de şimdiye kadar vermiş olduğunuz destekten daha güçlü bir destek istiyoruz ve Allah nasip ederse bundan sonraki süreçlerde de sizlerin istemiş olduğu, sizin de yapılmasını arzu ettiğiniz istekler inşallah güçlü şekilde seçilecek belediye başkanımı, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclisi üyemiz ile birlikte tüm ilçe ve beldelerde en güçlü şekilde sizlere hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Değerli hemşerilerim hem burada bulunan hem de burada bulunmayana sizlerin aracılığıyla bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Ve de ekranların başında bizleri izleyecek olan saygıdeğer hemşerilerime. Değerli hemşerilerim Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlık görevimiz olan oy verme işlemi için hangi siyasi partiyi destekleyeceksek destekleyelim hangi adaya oy vereceksek verelim ama mutlaka sandığa gidelim. Ve en yüksek oranda katılımla yapılacak olan seçimlerde inşallah AK Partili belediyeciliğin Elazığ şehir merkezi başta olmak üzere 10 ilçe ve9 beldede de devam edeceğini umuyor şimdiye kadar vermiş olduğunu güçlü destekten dolayı da hepinize bir kez daha teşekkür ediyor bizleri sizlerle buluşturduğu için belediye meçli s üyesi adayımız Mehmet Tügen kardeşimize de teşekkür ediyoruz sizleri Allah’a emanet ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: 1 NİSAN’DA KOŞUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, ““Elazığ’da Elazığlılardan sonra en fazla nüfusu olan Bingöllü hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler Bingöllü hemşerilerimizle etle tırnak gibi olmuşuz, ekmeğimizi bölüşmüşüz, kız alıp vermişiz, evlerine misafir olmuşuz, örf ve adetlerimiz benzer olmuş bundan dolayı Bingöllü hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı Bingöllü hemşerilerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh ve aynı zamanda partimize vermiş olduğu destekten dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımız sunuyorum, hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bizler tevazu, samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi diyerek teşkilatımızla, il başkanımızla, milletvekillerimizle, bakan yardımcılarımızla, bakanlarımızla 4 aydır seçim çalışması yapıyoruz. Elazığ’ımızın her sokağına her caddesine, her mahallesine gitmeye çalıştık. Rabbim nasip ederse kalan 4 günlük süre zarfında da gidemediğimiz yerlere giderek, sıkamadığımız elleri sıkarak, giremediğimiz gönüllere girmek için 31 Mart akşamına kadar çalışmamız gayretli bir şekilde devam edecek. Rabbim nasip ederse Bingöllü hemşerilerimiz desteğiyle 31 Mart akşamında zaferle ayrıldıktan sonra inşallah 1 Nisan’da koşumuza devam edeceğiz. 5 yıl boyunca sizlere en güzel hizmeti getirebilmek için yine teşkilatlarımızla birlikte gayretli bir şekilde çalışacağız. Gittiğimiz her yerde yönetim felsefemizden bahsediyoruz, projelerimizden bahsediyoruz, vizyonumuzdan bahsediyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’A EN GÜZEL HİZMETİ GETİRECEĞİZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Yönetim felsefemizin özünde adalet olacağını, dürüstlük olacağını, şeffaflık olacağını, hesap verebilirlik olacağını ve aynı zamanda sizlere en güzel hizmeti getirerek sizlerin gönüllerine taht kuracağımızı ifade ediyoruz o gönüle girenin bir daha çıkmayacağını biliyoruz. İnşallah sizlere en güzel hizmeti getirerek Elazığ’ımızı daha yaşanabilir bir kent daha müneffer bir kent yaparak sizin gönüllerinize taht kurarız. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyiz, Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyiz çünkü Bingöllüler her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında, her zaman partimizin yanında bu seçimde de bizlerin yanında olarak bizlere omuz verecek, bizlere güç verecek destek olacak. Bizde Bingöllü hemşerilerimizle birlikte tüm Elazığ’a en güzel hizmeti getireceğiz ve sizleri mahcup etmeyeceğiz Allah’ın izniyle. Saygıdeğer Bingöllü hemşerilerim projelerime çok girmeyeceğim, anlatmayacağım, vaktinizi çok almayacağım. Çok kıymetli milletvekillerim, bakan yardımcılarım konuşacak. Allah hepinizden razı olsun sadece bizlere güvenmenizi, bizlere inanmanızı istiyoruz, bizlere destek olmanızı istiyoruz. Bizlerde 5 yıl boyunca sizlere en güzel hizmeti getirmenin sözünü veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bir kez daha hoş geldiniz, şeref verdiniz. Mehmet Tügen kardeşime de bu organizasyonu yaptığından dolayı teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun” diye konuştu.

YANILMAZ: ELAZIĞ’DA ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KARDEŞİMİZİ EN YÜKSEK OY ORANIYLA ELAZIĞ’A BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ İNŞALLAH

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, “31 Mart’ta seçimlere gireceğiz. Ve inşallah 31 Mart akşamı öncelikle Elazığ’da Şahin Şerifoğulları kardeşimizi en yüksek oy oranıyla Elazığ’a belediye başkanı yapacağız inşallah. Tabi 31 Mart’ta AK Parti’ye verdiğimiz her oy, aynı zamanda dünya zulmüne karşı başını dik tutan, dünya mazlumlarının göz bebeği, beklentisi, umudu olan cesur insan liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek olan en büyük destek olmuş olacaktır. Ben şuna inanıyorum; Elazığ Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye, 31 Mart’ta en büyük desteği verecek ve dünya mazlumlarının yüzünü güldürecek, dünya zalimlerine diz çöktürecek inşallah. Bu duygularla 31 Mart seçimlerinin başta Elazığ’ımıza, ilçelerimizde, beldelerimizde ve bütün Türkiye’mizde AK Parti’nin daha yükseldiği, daha çok oy aldığı, daha çok belediye başkanlığı kazandığı bir dönem olacağına inanıyorum. Hepinize sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, bu organizasyondan dolayı Belediye Meclis Üyemiz ve Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Mehmet Tügen Bey’e teşekkür ediyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun” diye kaydetti.

BALIK: BU AK DAVADA BİZE DAVA ARKADAŞI OLDULAR

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, “Şu salondaki muhabbet bile 2 şehrin bir irine olan sevdasını, 2 şehrin birbirine olan benzerliğini ama en önemlisi 2 şehrin birden vatan ve millet sevdasını gösteriyor bizlere. Biz iki kardeş şehir; aynı sevdaya baş koymuş iki şehir Elazığ’da buluştuk bugün. Ben Belediye Meclis Üyesi Adayımız Mehmet Tügen’e de çok çok teşekkür ediyorum. Hakikatten Bingöllü kardeşlerimiz bize yar oldular, bize can oldular, bize yol arkadaşı oldular. Hele de bu ak davada bize dava arkadaşı oldular, Allah hepinizden razı olsun. Şahin kardeşimizi zaten artık hepiniz bu süreçte tanıdınız. Milletvekili adayımızdı, bugün belediye başkan adayımız. Çok iyi işler yapacağını biz biliyoruz. Onun arkasında 4 Milletvekili, iktidarın gücü ve en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Onunla birlikte Elazığ’a sevdalarımız var. Elazığ’a hizmet verecek daha çok şeyimiz var. Ancak hepimiz biliyoruz ki bu seçim artık bir genel seçimi geçti. Bu seçim artık Türkiye’nin beka seçimi haline geldi. Bu seçim yalnızca Türkiye’nin değil, bu seçim açıkçası İslam aleminin bekası seçimi haline geldi. Bakın; bütün dünya üzerimize topyekûn saldırırken, bütün dünya İslam aleminin üzerine saldırırken İslam dünyasının arkasında ayakta duran tek lider Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bugün Amerika’nın, İsrail için altığı Golan Tepelerinin İsrail’e ait olması ile ilgili yaptığı imzaya tek karşı çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız İslam dünyasında. Yeni Zelanda’da 50 Müslüman Şehit edilirken, 50 Müslüman namazda katledilirken tek karşı çıkan, tek sesi çıkan Cumhurbaşkanımız İsrailliler, Filistinlileri daha küçücük bebekleri, ağzı süt kokan bebekleri, gebe anneleri şehit ederken tek karşı çıkan ve arkasında duran Sayın Cumhurbaşkanımız oldu” diye ifade etti.

COŞKUN: RABBİM ELAZIĞ’IN VE BİNGÖL’ÜN BİRLİKTELİĞİNİ DEVAM EYLESİN

Vatandaşları Zazaca selamlayarak başlayan Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, “Bende bu gecede, bu güzel yerde bu kadar güzel insanı bir araya getiren değerli kardeşim Mehmet Tügen’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sizlerde onu ve bizleri kırmadığınız için, buraya teşrif ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Eğer bir yerde bir apartmanda bir Bingöllü ve Elazığlı birlikte yaşıyorsa o apartmanda huzur vardır. Eğer bir Bingöllü ve bir Elazığlı birlikte ticaret yapıyorsa o ticarette bereket vardır. Eğer bir Elazığlı ile bir Bingöllü’nün akrabalığı, hısımlığı varsa ki benim de hanımım Elazığlı, o evlilikte, akrabalıkta mutluluk vardır. Eğer bir Bingöllü ve Elazığlı aynı davaya baş koymuşsa, aynı partide mücadele ediyorsa o mücadelede hak vardır, zafer vardır. O zaferi de bugün bu mahşeri kalabalıkta Bingöllü ve Elazığlı kardeşlerim çok güzel bir şekilde sergiledi. Allah hepinizden razı olsun, iyi ki varsınız. Rabbim Elazığ’ın ve Bingöl’ün birlikteliğini devam eylesin. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.

TUNÇ: DOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NE YAPILMIŞ CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMIDIR

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ise, “Bu toplantıya Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımız Korkut Bey’in daveti üzerine geldim. Hem Elazığ’da sektörle, tarım sektörüyle bir toplantı yapmak ve projeler hakkında görüş birliğini sağlamak, önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerle alakalı kararlaştırmak üzere bulundum. Bu arada da Bingöllü hemşehrilerimizin toplantısına bu akşam ki bu buluşmaya davetlerinden dolayı da Korkut Bey’e ve SKM görevlilerine teşekkür ediyorum. Sizinle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz Ankara’da Tarıma ve Orman Bakanlığı ile dolayısıyla bir bütün olarak Türkiye’yi yönetmeyi çalışıyoruz. Fakat bu arada Türkiye’yi yönetirken de ilimize ve bölgemize bir miktar pozitif ayrımcılık yapmak üzere de gayret etmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz; şu anda bölgemizde bir süt fabrikası yapılmakta Bingöl’de. Dolayısıyla bu süt fabrikasının varlığı benim kanaatime göre Doğu Anadolu Bölgesi’ne yapılmış Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımıdır. Bu yatırımın hayata geçmesiyle bölgemizde hayvancılığımız gelişecek, sanayimiz gelişecek, tarım sektörümüz çok büyük bir refah ve kalkınma sağlayacaktır. Bu açıdan Elazığ’ımızda bu fabrikanın tedarik merkezlerinden biri olacak ve Elazığ’da da bu sektör ciddi anlamda gelişecek ve bölgenin kalkınması bu vesileyle sağlanmış olacaktır. Ben bu seçimde mevcut Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine en güçlü desteğin Bingöllülerden geleceğini biliyorum. Elazığlı hemşehrilerimizde, Bingöllü hemşehrilerimizde Elazığ’da kullanacakları tercihleri ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin çok güçlü bir desteği olarak bir beyanda bulunacaklarına inanıyorum. Bunu sizlerden bekliyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

BULUT: SİZİ EN İYİ ANLAYAN BİZİZ, BİZLERİ DE EN İYİ ANLAYAN SİZSİNİZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, “Bu organizasyonda emeği geçen çok kıymetli kardeşimiz Mehmet Tügen’e çok teşekkür ediyoruz. Çok uzun bir maratondu gerçekten hepiniz bizimle beraber koştunuz, koşturdunuz. Allah hepinizden razı olsun. Biz Bingöllü kardeşlerimizden her zaman memnun kaldık, razı olduk, Allah’ta onlardan razı olsun. Bingöl denilince, Bingöllü denilince her zaman haktan yana olan, hukuktan yana olan, adaletten yana olan ve milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olan insanlar akla geliyor. Rahmet Erbakan Hoca, Bingöl’den bahsederken ‘bu ülkenin hünkar mahfili’ derdi. Gerçekten de öyledir. Ha Bingöl, ha Elazığ. Bizden gerçekten aynı kültürü almış, aynı iklimde büyümüş, aynı inanç sisteminde eğitim görmüş, aynı ortak değerlerde, aynı ortak payda da birleşmiş insanlarız. Bundan dolayı biliyorsunuz ki sizi en iyi anlayan biziz, bizleri de en iyi anlayan sizsiniz. Allah nasip eder 1 Nisan’da Şahin Başkan’ımızı koltuğa oturttuğumuzda da ben eminim ki bir Bingöllü’yü, bir Bingöllü’den daha fazla anlayan bir başkanınız olacak inşallah. Bunun için; son 3 gün. Sizden istirhamım, Bingöllü gibi davranıp sonuna kadar bu işi kovalamak. Bingöllü denilince bu yiğitliğin, mertliğin, dürüstlüğün yanı sıra akla ne gelir? Tuttuğunu koparan, adamını sahiplenen, böyle olduğu içinde sizden bir kez daha istirham ediyorum; son 3 günde konunuza komşunuza, bizim ulaşamadığınızı düşündüğümüz ne kadar insan varsa hepsine gidip 1 Nisan’da kutlu zafer için bize yardımcı olmanız. Bugüne kadar hep böyle oldunuz, Allah’ın izniyle de 1 Nisan’da böyle olacaksınız” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL