Seçim çalışmalarını sürdüren Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Dr. Ömer Kan ve Av. Enes Faruk Nom Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Av. Enes Faruk Nom, sanayici ve iş insanlarının sorunlarını istişare ettiklerini söyledi.

NOM: İNSANLARININ SORUNLARININ KENDİSİNDEN DİNLEME FIRSATI BULDUK

Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Av. Enes Faruk Nom, “Sayın İdris başkanımıza teşekkür ediyorum bizi ağırladıkları için. Burada sanayici ve iş insanlarının sorunlarının kendisinden dinleme fırsatı bulduk. Deneyimlerini ve sahadaki gözlemlerini, tavsiyelerini bizlerle paylaştı” dedi.

Memleket Partisi Adayı Dr. Ömer Kan, Elazığ’ın sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm bulmaya hazır olduklarını kaydetti.

KAN: BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Elazığ’da 26 Nisan’da Nöbetçi Eczaneler Elazığ’da 26 Nisan’da Nöbetçi Eczaneler

Memleket Partisi Adayı Dr. Ömer Kan, “İnşallah gençliğin umudu olarak genç siyasetçiler ve genç adaylar olarak hem de siyasete küskünlerin bir hareketi olarak Memleket Partisi olarak çok yeni bir partiyiz. Ama şehrimizin sorunlarını, sanayicilerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Birlikte çözüm üretmek için bütün gayreti göstereceğiz. İnşallah şehrimiz için faydalı hizmetlere vesile olacağız” ifadelerini kullandı.

Siyasilerden beklentilerinin olduğunu ifade eden ETSO Başkanı İdris Alan, Memleket Partisi Adaylarına başarılar diledi.

ALAN: MİLLETVEKİLLERİMİZDEN BEKLENTİLERİMİZ VAR

ETSO Başkanı İdris Alan, “Kendilerine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Memleketimiz için ülkemiz için hangisi hayırlıysa rabbim onu nasip etsin. Bizde dün taktir ederseniz bir manifesto yayınladık odamıza ziyarete gelen milletvekillerimizden beklentilerimiz var beklentilerimizi sıraladık liste olarak belirledik. Sayın vekillerimizden de cevap bekliyoruz. Kim bize faydalı olacaksa kim güzel işler yapacaksa Allah onlara nasip etsin” dedi.