Memleket Partisi Milletvekili Adayları Açıklamalarda Bulundu

Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Cumhurbaşkanlık seçimlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Milletvekili Adayları Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanlık seçimlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi üzerine, Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayları açıklamalarda bulundu.

Meclis’e güçlü bir gitmeyi hedeflediklerini söyleyen Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Dr. Ömer Kan, Avukat Enes Faruk Nom, çalışmalara sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirttiler.

KAN: TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Dr. Ömer Kan, “ Kıymetli hemşerilerim değerli Elazığlılar seçimlerde tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İyiliğe teveccühe desteğe çok çok teşekkür ediyoruz. Milletvekili seçimlerinde sonuna kadar devam edeceğiz. Muhakkak mecliste güçlü bir şekilde girmemiz gerekiyor. Sizden genç siyasetçilere yeni siyasetçilere Elazığ’ın geleceğine destek olmanızı istiyoruz” dedi.

NOM: BU DURUM MECLİS SEÇİMİNİ ETKİLEMİYOR

Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Avukat Enes Faruk Nom, “Değerli Elazığlılar seçim çalışmalarımıza tüm hızla devam ederken bir konuya açıklık getirmek gerektiğini düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce adaylıktan çekildi. Ancak bu durum meclis seçimini etkilemiyor. Bildiğiniz gibi iki pusula var bu pusulalardan birinde Milletvekili seçimini yapacağız. Biz orada iddiamızı sürdürüyoruz güçlü bir şekilde meclise gireceğimizi düşünüyoruz bu konuda siz değerli Elazığlılarında oylarını desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayları açıklamalarının ardından Ataşehir Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 19:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137