Memur Sen İl Temsilciliği, hayırseverlerin destekleri ile topladıkları, gıda, kıyafet yardımlarını Koç İlkokulu’nda topluyor.

Toplanan yardımlar Memur Sen Üyeleri tarafından ayrıştırılıp, Elazığ’a sığınan depremzedelere dağıtılıyor.

Elazığ’a gelen Diyanet Sen Genel Başkanı Ali Yıldız da, yapılan yardımların toplandığı okulda incelemelerde bulundu.

Eğitim Sen üyeleri de gün boyu okulda depremzedeler için toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılması, toplanan yardımların ayrıştırılmasında görev alıyor.

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, depremin ilk anında itibaren üyeleri ile görev başında olduklarını söyledi.

YILDIZ: GÖREVLERİMİZİ İFA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Diyanet Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Memur Sen olarak yardımlarımıza devam edeceğiz dedi.  Yıldız, “Bu vesileyle bizlerde Memur Sen ailesi olarak deprem felaketinin ilk gününden itibaren alana yayılarak orada insanlarımızın, kardeşlerimizin, teşkilatımızın bu anlamda sıkıntılarını giderme onlara hizmet etme noktasında neler gerekiyorsa nerede hangi görev gerekiyorsa orada yer alarak bu görevlerimizi ifa ettik ve bundan sonrada ifa etmeye devam edeceğiz” dedi.

SARIGÜL: GÖNÜL HAREKETİ OLDUĞUMUZU BU ZOR ZAMANDA ORTAYA KOYDUK

Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Taha Yusuf Sarıgül, Memur Sen’in bir sendikadan öte gönül hareketi olduğunu gösterdiklerini söyledi. Sarıgül, “Memur Sen olarak bu faaliyeti gerçekleştiriyoruz bir sendikadan öte bir gönül hareketi olduğumuzu bu zor zamanda yine ortaya koyduk” dedi.

POLAT: SENDİKA OLARAK YARDIMLARIMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ

Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu Başkanı Reyhan Polat, hayırsever vatandaşlara seslendi. Polat, “Sabah 9’dan akşam 6’ya kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan özellikle iç çamaşırı, çorap çok isteniyor bu yardımlarını bekliyoruz sendika olarak yardımlarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Bir Hafta Sonra Düğünü Olacaktı: Forkliftin Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti Bir Hafta Sonra Düğünü Olacaktı: Forkliftin Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti

ORMANOĞLU: İL DIŞINDAN GELENLER BURADAN YARDIM MALZEMESİ ALABİLİYORLAR

Eğitim Bir Sen Üyesi Hacı Ormanoğlu, Elazığ’a gelen depremzedeler için ciddi bir planlanma yapılması gerektiğini söyledi. Ormanoğlu, “Binlerce aile il dışından gelmiş bununla ilgili ciddi bir planlama yapmamız lazım onlarla ulaşmaya çalışıyoruz, yüreklerine dokunuyoruz Allah herkesin emeklerini boşuna götürmesin. Herkes buraya katkı sağlayabiliyor il dışından gelenlerde buradan yardım malzemesi alabiliyorlar” dedi.

BAHŞİ: KOÇ İLKOKULU’NDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, hayırseverlere yardımları için teşekkür ederken ihtiyaç sahiplerinin toplanan malzemeleri koç ilkokulundan temin edebileceklerini dile getirdi. Bahşi, “Ben hayır yapan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Gerçekten bu anlamda büyük necip bir milletiz gurur duyuyoruz halkımızla. Koç İlkokulu’nda bu yardımlar devam ediyor eğer gördüğünüz, bildiğiniz, çevrenizde varsa böyle bir depremzede buraya yönlendirebilirsiniz biz elimizden geldiği kadar ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.